kurarkan xp nin orjinalliği ile ilgili bi yazı cıkıyor ve yüklemeyi iptal ediyor bunu nasıl çözerim?
media player 11 setup sorunu
Bu uyarı kullandığın XP korsan olduğu için çıkar. Yapacağın tek şey lisanslı bir xp kullanmak olmalı. Diğer çözüm yollarının sorulmasının bu forumda yasak olduğunu bilmen gerekir. Forum kurallarını bi oku istersen...
kuralları ii okudum diğer sürümlerde bi sorun yok buyüzden bunu sordum
Media Player 11 "windows orjinal ürün avantajı" diye bir uygulamayla beraber geliyor. Sistemin ürün sertifikasının orjinal olup olmadığını denetleyen bir uygulama. Bu uygulama daha önceki sürümlerde yok.
media player 11 nasıl kurulur.?
ilk olarak bilgisayarında winrar yuklu olacak.
media player 11 in setup una sağ tıkla, dosyaları klasore çıkart dedikten sonra
oluşan klasörün içindeki dosyaları aşağıda yazdığım sıra ile kur
1- umdf
2- wmdbexport
3- wmfdist11
4- wmp11
Kurulumdaki bazı dosyalar çift tıklandıgı halde hiçbirşey açmayabilir ısrar edip tekrar tekrar tıklamayın. İsmi verilen dosyaları sıra ile kurmanız yeterlidir.
Razorbackmedia player 11 nasıl kurulur.?yani bunlrı yaparsam olur ha????
ilk olarak bilgisayarında winrar yuklu olacak.
media player 11 in setup una sağ tıkla, dosyaları klasore çıkart dedikten sonra
oluşan klasörün içindeki dosyaları aşağıda yazdığım sıra ile kur
1- umdf
2- wmdbexport
3- wmfdist11
4- wmp11
Kurulumdaki bazı dosyalar çift tıklandıgı halde hiçbirşey açmayabilir ısrar edip tekrar tekrar tıklamayın. İsmi verilen dosyaları sıra ile kurmanız yeterlidir.
ewet oldu ama ben sırayla kurmadım yinede oldu
Media Playerde olur ama İE7 yi boyle kuramazsın windowsun orijinal olaması lazım
korsan xp ler için ilaçlı medya player 11 ve IE7 var.googleda aratırsanız bulursunuz.IE7 ye microsoft artık izin veriyo galiba.
mehmet00731ewet oldu ama ben sırayla kurmadım yinedesırayla kurulması gerekiyor arkadaşım.. sende olmuş olabilir, yanlışlıkla sırayla kurmuş da olabilirsin onun için kafa karıştırma. :) sıra önemli.! sıraya uymazsan bazen olsada her zaman olmuyor nedense bende bilmiyorummatrax551korsan xp ler için ilaçlı medya player 11 ve IE7 var.googleda aratırsanız bulursunuz.IE7 ye microsoft artık izin veriyo galiba.media playeri yukarda dediğim yöntem ile kurarsan ilaca gerek yok
Razorbackeet sıraya göre kurmadığımdan eminim ama ilk seferde çalışmadı biriki kez yenide başlattım bi sorun kalmadımehmet00731ewet oldu ama ben sırayla kurmadım yinedesırayla kurulması gerekiyor arkadaşım.. sende olmuş olabilir, yanlışlıkla sırayla kurmuş da olabilirsin onun için kafa karıştırma. :) sıra önemli.! sıraya uymazsan bazen olsada her zaman olmuyor nedense bende bilmiyorumSon Düzenleme: mehmet00731 ~ 16 Mart 2008 19:15