Merhabalar.
Bilgisayarımda windows media player 10 yüklü. şimdiye kadar yaşamadığım bir sorunu yaşıyorum. ses dosyalarını açtığım zaman her şey normal. ancak (uzantısı ne olursa olsun) bir video dosyası açtığımda kendini direk tam moda dönüştürüyor. ve alt+enter, çift tıklama, esc v.s. işlemez hale geliyor. bunun yanında altta sürükleme çubuğu falan da görünmüyor. yapabildiğim tek şey alt+f4 kullanarak programı kapatmak oluyor.(zaten bir tek o işliyor.) birkaç ayarıyla oynadım ancak sorun devam ediyor. ne yapmalıyım?
önerilerinizi bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...
Media Player'da Tam Ekran Sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj
şöyle diyeyim sana fazla uğraşma :) filim oynatıcı yükle mesela media 123 en basiti ama baya güzel oynatıcı var hemi görselliği güzel hemide daha kullanışlı yok ben windows media playir kulannmak istiyorum illaki dersen 11 i kur derim o zaman sorunun geçer gene 10 hakkında yardım etmek isterdim ama ben 10 a hiç çift tıklamıyorum :)
Yıllanmış Üye
596 mesaj
bence yeniden yükle yada sürümünü yükselt mesela 11 yap yada itunes ,qui time nero show time gibi programlar yükle.
OP Taze Üye
2 mesaj
Sanırım en iyisi media player'ı yeniden yüklemek olacak. Ancak sorun media player'da değil, ayarlarda. Ben o ayarı bulmak istemiştim. Sonuçta her sorunda yeniden yüklemek çözüm değil. Neyse. Yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.İyi günler..