Merhabalar;
Media server 2003 kurulumu ve yönetimi hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz...
media server 2003
windows server 2003 uzerınde kı windows media services.Yapmak istediğim domain üzerinde TV yayını normal televızyon gıbı yayın akısı olacak.Ama nerden başlayacagımı bilemiyorum.İstediğimi media services karşılarmı acaba?
Karşılar.
direk windows media playerdan izlete bilir,silverlight ile özel bir tasarım yapıp internet explorer firefox üzerinden tam destek sağlayıp gösterebilir hızını arttırıp azaltabilir kullanıcı sınırlaması yapabilir istediğin videoları sıraya katıp gösterebilir araya reklam sokabilir istersen kendi pcndeki video streaming yöntemi ile server a bildirebilir ve 100 lerce kişiye aynı anda izletebilirsin.
;)
verdiğin bilgiler için cok teşekkur ederim.Media server kurulumunu yaptım pekı videoları nasıl bır duzene koyabılırım yanı nasıl sıralayabılırım.Birde yayın için unicast imi multicast ımı secmem gerekıyor.
Teşekkur ederım verdiğin bilgiler için..
Cok sevinirim acıkcası bu konuya yabancı olduğum için acıkcası cok ıyı olur.Bu saat duzenıne gore nasıl ayarlayabılecegım kısmını hala yapabılmıs degılım