Valla ultimate sürümleri medya center ve bitakım özellikler i için daha pahalıya satılıyor gerçekten aktif kullanılıyor mu?
ben şahsen filim izlemek için bile gerek duymuyorum.
Medya center ı kaç kişi kullanıyor?
Ben de zamanında alternatiflerini sormuşum :)osman bey konunuzu inceledim benim sormak istediğim şeyle veya konumla hiç alkası yok siz sadece altarnatif aramışsınız ben ise kullanım oranını merak ettim.
https://www.chip.com.tr/forum/win ... natifi_t132927.htmlnese eğer halen bir alternatif bulamadıysanız 'xbmc' adlı programı denemeni istiyorum bence beğeneceksin.
kullanılmıyor fazla ama evde 2 pc olsa birini twye baglardım me klavyesini alır diğer aparatlarınıda o zaman kullanırdım işte :)
ultimate sadece media center için pahalı ya satılmıyor yanlış giriş yapmayın.
home edititionda başlıyor media center.
ultimatede hem eğlence hem iş sektörüne yönelmiş kişilere hitap ediyor.
Ultimate altında yığınla ek özellik var. iis, bitlocker, ek programlama kodları, virtualizasyon, özel iş mimarileri için geliştirme bunlar pahalıya patlatıyor.
enterprise ın aynısı sadece fiyat ve lisanslama farklı.
ha ankete gelirsek aktif kullamıyorum sadece canım sıkılırsa tv kartını bana televizyon gibi kullanırıyor uzaktan kumandası ile laptopun. başka bişi işe yaramaz dokunmatik ekran olmadıkça.
bana wmp yetiyorda artıyor :)
sadece 2-3 kez açtım bir daha da açmadım tamamen saçma ve göz doldurulması için yapılan bir program ; kullanan arkadaşlar kızmasın ama öyle :)
Media Center, uyumlu TV kartınız varsa tadından yenmeyecek programdır. Şu an TV kartım olmadığı için kullanmıyorum fazla, ama eğer olsaydı Windows Media Player yerine onu kullanırdım.
TV kart dememin sebebi aslında TV'den ziyadde uzaktan kumandasıdır. Media Center bildiğiniz gibi PC'yi merkezi olarak yönetebileceğiniz bir arabirim. Kumandayı elinize alıp TV, müzik arşivi, video arşivi ve oyunlarınız arasında dönüp dolaşabilirsiniz. İşte o zaman Media Center zevkli oluyor.
Kablosuz klavye setiniz de varsa o da iş görür aslında. Tüm müzik ve video arşivinizi kitaplıklara tanıtıp bir şans verin derim Media Center'a. Bir süre sonra bırakamayacaksınız.
ultimate sadece media center için pahalı ya satılmıyor yanlış giriş yapmayın.Yanlış giriş yapmadım ultimate ve buraya dikkat bi takım özellikleri demiştim.
home edititionda başlıyor media center.
ultimatede hem eğlence hem iş sektörüne yönelmiş kişilere hitap ediyor.
Ultimate altında yığınla ek özellik var. iis, bitlocker, ek programlama kodları, virtualizasyon, özel iş mimarileri için geliştirme bunlar pahalıya patlatıyor.
enterprise ın aynısı sadece fiyat ve lisanslama farklı.
ha ankete gelirsek aktif kullamıyorum sadece canım sıkılırsa tv kartını bana televizyon gibi kullanırıyor uzaktan kumandası ile laptopun. başka bişi işe yaramaz dokunmatik ekran olmadıkça.
pahalı satılmasının sebeplerinden biri olarak gösterdim nitekim doğruda çünkü, medya center a baktığımda üzerinde epeyce çalışıldığı anlayabiyorum zaten oldukçada kaliteli bir program aslada kötülemedim.
ben evimde gerek duymuyorum bakıyorum çoğu kişide benimle hem fikir.
Öğrenmek istediğimde buydu böyle merkezi bir programa ihtiyacı olanlar için mükemmel bir yazılım elbette.