vcd icindeki dosyaya sağ tus ozelliklerden birlikte açı cyberlink power dvd yaptım daha sonra bunu degistirip tekrara microsoft medya player yaptım ama tıkladıgımda medya player dosyayı yürüyemiyor baska bir program veya isletim sistemi bir sorunla karsılastıgında player programına sorunla ilgili veri göndermezse bu sorun olusabilir diyor ve açmıyor ne yapmam lazım. Ayrıca o zamandan sonra video converter programlarımda bu dosyaları dönüstürmüyor kaynak dosya okunamıyor diyor.
medya player vcd dosyalarını acmıyor
vcd dosyası üzerinde sağ tıkla özelliklere gel ordanda birlikte açın karşısındaki değiştiri tıkla ve media player ı seç. sorun devam ederse birde media player ı yeniden kurup güncelleştirerek dene.
büyük olasılık sistem dosyaların hasar görmüş, bence windowsunu bi onarımdan geçir.
barisaydinerbüyük olasılık sistem dosyaların hasar görmüş, bence windowsunu bi onarımdan geçir.alakası yok.vcd dosyası değil DAT dosyası demek istedin herhalde ... anladığım kadarıyla dvd programını yüklediğin zaman bu sorunla karşılaşmışsın. kaldır o programı eğer o programa illede ihtiyacın varsa eğer kaldırdığın zaman sorun çözülürse dvd programında sorun vardır.
bide sürükleyerek wmp ye bırakmayı deneolmadı wmp nin açından dene ordan tüm uzantlıarı seç ve sonra dat uzantılı vcd ni seç zaman açması lazım yine olmadıysa şansına küs:D:D
delikanli53ve vcd formatında hazırlanmış filmler vcd klasörünün içinde olmaz MPEG klasöründeki AVSEQ.DAT dosyasıdır.evet bencede burda hata yapıyor olabilirsin ben vcd dosyası diyerek dat dosyalarını kasdetiğini sanmıştım.
eğer dat dosyalarını bulamazsan cd içinde arama başlat ve *.dat yaz arama kısmına
Bilgisayarı geri yükledim çözüldü sorun nero ultra edition programındaki nero medya player ile hd videolarını açmamla olmuş cyberlink power dvd ile bir ilgisi yokmuş.Ama niye olmuş onu anlamadım