alıntıııı....
mehmet ali abinin emeseni :D::D
fakat birazz özel hayata girmez mi buu?
Quad-Corefakat birazz özel hayata girmez mi buu?abi ewet k bakmayın adamın emeseninide hekledik ordan buldm :D:D:D ya git aga ya:D:D:D
nerden buldın resmi
aradın mı çok
Quad-Corenerden buldın resmihe ama once malinin msnini buldum sora spam atıp mali bu gece ,işin varmı dedim maili açınca oda şifresi fln elime geldi bende bi açtımki msnini karşıma bu tablo çıktı aga..
aradın mı ç
Quad-Corevay..saol pek kolay olmadı ama...
helall
safakaltun benim msn mi de hacklesene...
mehmed ali kadar uğraşmazsın...
bekleyeyimmi...
byzihhsafakaltun benim msn mi de hacklesene...sen bilirsin ama şu an işimvar sabahı bulur bu arada ben bi ara (gecen yaz ve ondan onceki yaz) bir hack sitesinde modluk yaptıydım ama şua n hiç bir şey hatırlamıorum ki zaten msnde eskisi kadar guvenlık açıgıda kalmadı ki artık olaya savcılık flnda girio şikayet ederse hacklenen kişi, o zaman bitio hackerın hatyatı...
bekleyeyimmi...Son Düzenleme: safakaltun ~ 11 Ağustos 2007 22:04
safakaltunneyse vazgeçtim...bırak peşimi...byzihhsafakaltun benim msn mi de hacklesene...sen bilirsin ama şu an işimvar sabahı bulur bu arada ben bi ara (gecen yaz ve ondan onceki yaz) bir hack sitesinde öodluk yaptıydım ama şua n hiç bir şey hatırlamıorum ki zaten msnde eskisi kadar guvenlık açıgıda kalmadı ki artık olaya savcılık flnda girio şikayet ederse hacklenen kişi bittin sen...
bekleyeyimmi...
byzihhsafakaltuntakıldımı hatırlamıom ama..neyse vazgeçtim...bırak peşimi...byzihhsafakaltun benim msn mi de hacklesene...sen bilirsin ama şu an işimvar sabahı bulur bu arada ben bi ara (gecen yaz ve ondan onceki yaz) bir hack sitesinde modluk yaptıydım ama şua n hiç bir şey hatırlamıorum ki zaten msnde eskisi kadar guvenlık açıgıda kalmadı ki artık olaya savcılık flnda girio şikayet ederse hacklenen kişi bittin sen...
bekleyeyimmi...
safakaltunQuad-Corefakat birazz özel hayata girmez mi buu?abi ewet k bakmayın adamın emeseninide hekledik ordan buldm :D:D:D ya git aga ya:D:D:
Çok güzel olmuş.Teşekkürler.
ya arkadaşlar saçmalamayın ne hacki bu bir espriden ibaret bence. arkadaş hem artık spam mail yiyecek türden insanlar kaldımı? bırak bu işleri.
arkadaşta zaten espiri yapıyor...
doğru anlamışsın sadece bir espiri... bu arada ilk mesajınmış ... hoş geldin...
koçum ajdar da varmış.. ...
bjk_semihkoçum ajdar da varmış.. ...Dünyanın en salak makına muhendısı, aynı zamanda şarkıcı bozuntusu...Onunla aynı havayı soluduguma ınanamıyorum. Bazen aynı mıllettenmıyız dıye dusundugum Harikat Garibesi
arkadaşlar 2 gundur forumdan ayrıydım çok ozlemişim ortasmı bea neyse yeni gelen ark a selam vede benm espiri yaptımı anlamayanmı vardıda bole bi açıklama yapıldı onu annayamadında
Hangı açıklmadan bahsedıyorsun.Benım Ajdar hakkımdakı goruslerım senın yaptıgın espırı ıle tamamıyle alakasız. Ben sadece o Ajdar denen ınsan bozması yaratıga söyledim...
yahu kızmayın adama sanatından olmasada komikliğinden izletiyor kendini ajdarrrr
karabelayahu kızmayın adama sanatından olmasada komikliğinden izletiyor kendinibak buna katılıorum bide borga x ne demek istedini annamadm :d annasamadık da! :D neyse onemli deel kendinize ii bakın... forumdaki son 2 gunum sora tatile çıkacam.:D:DD(ankaraya ne kadr tatil denirse memleket işte napasın sewdiklerimiz orda DD))