merhaba
ben hiç java bilmiyorum yavas yavas derslere başladık kitapla desteklemek istiyorum acaba kitap tavsiyeniz var mı en basitten karmasığa doğru anlatacak şekilde
teşekkürler
iyi günler
merhaba java öğrenmek için kitap tavsiyeniz
Merhaba,
Java - Bilgisayar Programlamaya Giriş
PALME YAYINCILIK
Bu kitap Bilgisayar Programlamaya Giriş dersi verilen tüm üniversiteler, meslek okulları ve diğer eğitim kuruluşları için yazılmıştır. Kitabın yazılış amacı, nesnesel programlama dilinin en güzel örneklerinden birisi olan Java’yı ve başlangıçta karmaşık olarak algılanan nesnesel progamlama kavramlarını kademeli ve anlaşılır bir biçimde öğretmektir.
ilk başlıyorsan Java yerine internet programlama için php ve .net, nesnesel programlama için visual c++ veya delphi öneririm.
Bende herbert schildt kitabını öneririm alfa yayınlarının herkes için java kitabı.
hozguneilk başlıyorsan Java yerine internet programlama için php ve .net, nesnesel programlama için visual c++ veya delphi öneririm.soruyu soran programlama derslerine başlamış internet derslerine değil. dersleri geliştirmek için istiyor...
Kitap güzel tamam amma videolu Eğitime bak bence.
İnternette arattır yaz Java Görsel Dersler Serisi , java videolu görsel anlatım seti ,
NetBeans IDE üzerinde Türkçe Video ile adam akıllı adım adım Java Eğitimi isterseyenlere
Ukraynadaki Bilgisayar Mühendisi Mimar Aslan kardeşiminizin anlattığı dersleri tavsiye ederim.
Ben Mimar ASLAN nın derslerini dinledim çok başarılı bence.
Anlatım dili çok güzel bu Java Görsel Derslerini mahalle bakkalı bile dinlese Javada bir şeyler yazar.
Java Görsel Derslerini aradım sanırım internette hepsi 40 tane umarım devamınıda getirir.
Gerçektende bir mühendisin ağzından Java Dilini dinlemek bambaşka.
Sanırım kendisi JSP kitabı yazıyormuş bu aralar.
İyi ki varsın M.ASLAN :)) Maşallah
Evet M.Aslan javayı çok kaliteli anlatmıştı şimdide
JSP Kitabı yazıyormuş 2010 sonuna doğru kitap çıkcakmış.
Ülkemiz için JavaServer Pages bu kitap bize Allahtan Lütüf ya hu...
JSP harika olacak hararetle bekliyorum:))
Abiler cok guzel bir kitabin bizleri bekledigini biliyrm.Ben Mimar ASLAN Abimizin Ukrayna da yasadigi sehirde ogrenciyim.Bu yuzden calismalarinin bir kacinda bulunma ve calismalarini gorme firsatim oldu..Simdiden kitap icin sonsuz tesekkurlerimi iletiyrm.
Yazar:Tevfik Kızılören
Öneririm.Kendi de aldım kitabı sade ve anlaşılır bir dil ile anlatmış kitapta bolca örnekler var.
İnternette en ucuza hepsiburada.com 'dan alabilirsin.Ben almadan önce biraz araştırmıştım.
Sen java'ya başla aklına takılan yerleri forumda konu açarak bize sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bak Kardeşim Benim Sana Tavsiyem Eğer Java Yazıcam Diyorsan Kesinlikle İşletim Sistemini Linux Kullan.(Visual Studio'ya Bakma Sakın Windowsda Vazgeçebilirsin Java'dan :) ) Kitap Tavsiyesi Olarak da eğer ingilizcen orta seviyede veya daha yüksekse internetten java lessons veya java tutorial olarak arattığında ( torrenttende arat ) birçok kaynağa ulaşabilirsin Kitaba Hiç Para Verme Derim(Kitapların Çoğu Çeviri Zaten )
İşin Kilit Noktası Ne Biliyormusun Evde Java'yı Kurcala ve Kendine Java'da Bir Telefon Rehberi veya Adres Defteri Uygulaması Yaz Öyle Öğrenilir.(insert,update,delete yapsın yazdığın uygulama) Sql,Mysql veya oracle hangisini kullanıyorsan syntax'ına Hakim ol Veritabanı tasarla ve normalizasyon nedir ilişkisel veritabanı nedir sp nasıl yazılır vb şeyleri öğren yani yanlızca java bir işe yaramaz veritabanınıda öğrenmen gerekli. Javayı veya .neti tamamen öğrenmesende staj için biryerlere başvur hiç birzaman çekinme yapamam diye unutma iş işde öğrenilir Kolay Gelsin Umarım Başarılı Olursun.
javada çok iş olduğunu düşündüğüm için javaya başladım.başlangıç için iyi bir kitap aradım.bu sene kodlab yayıncılıktan basılan Yeni başlayanlar için java kitabını aldım ve bitirdim.gayet de güzel.bu kitap ile iyi bir temel atabilirsiniz