Benim sorum şu
bilgisayarıma format atıp herşey windowsu yeniden yükledim;
yalnız aNakartım(Via) ve harddiskim(Seagate) için herhangi bir
drive yüklememe rağmen herhangi bir sorun gözükmüyor.Anakartım için
herhangi bir drive yüklemem gerekir mi? eğer gerekiyorsa yüklemediğim
takdirde ne gibi bir sorunla karşılaşırım?
iyi çalışmalar.......
Merhaba
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.harddisk için zaten herhangi bir şey yüklemen gerekmez zaten..
via pachini yüklemen gherekiyor ilerde sorun yaşarsın
via pachini nereden bulabilirim bi de yanlış pach yüklersem
sistem çöker mi :P
Anakart üreticin hangi şirket ise o şirketin sitesinde vardır. sadece anakartın tam olarak modelini bileceksin. gerekli yazılımlar ve patcleri bulursun..
merhaba arkadaşlar hazır anakart denmişken bi sorum olacak ilgi buyurursunuz umarım:gözüm karadır biraz PCyi formatlayıp Xpyi tekrar kurdum ve mainboard için bişey yüklemem gerekiyoduysa eğer ben onu yapmadım.işin enterasan tarafi ankartımın marka modelini bilmiyorum.Acaba onu nerden oğrenebilirim?yardımlarınız için teşekkürler!(PCm vestel asteo)
sanırım bu konularda yenisin. öncelikle anakartının markasını anakartının kutusundan veya kitapcığından öğrenebilirsin. yok ben onları kaybettim diyorsan bilgisayarın ilk açılışta anakartının marka ve modelini yazar. sana bir link gönderiyorum.
örnek olarak burada asus marka anakartların modelini açılışta nasıl öğrenebileceğin fotoğrafla mevcut. formattan sonraki kuruluma gelince eğer onboard özelliği taşıyan bileşenin varsa "ses kartı gibi" bunları tekrardan kurman gerekir.