ben yeni üye oldum.herkese çok selam..ufak bir sorunum var.
Comodo antivirüs programı bilgisayardan kaldıramıyorum.denetim masasında gözükmüyor ama alt çubukta çalıştığını görüyorum.bana yardımcı olur musunuz? çok sağolun...
merhaba
Denetim Masasında yok demekle ....herhalde program ekle/kaldır da mı göremiyormusun ???Kaldırırken bir sorun uyarısı almadıysan...kaldırma işlemi bitti...ibaresi göründüyse ...kalkmıştır.
Neyse...O görev çubuğunda olduğunu söylediğin ikonu çift tıkla ...eğer GUI ( PROGRAM KULLANICI ARAYÜZÜ) açılırsa ...program duruyor ..silinmemiş demek. Yok...hiç bir şey çıkmazsa...o zaman sağ tıkla...çık/kaldır seçeneğini tıkla....iş biter....Görev çubuğunda da bir daha gözükmez.
Her programın ..özellikle Av programlarının silindikten sonra registery de izleri kalır Bunları CCleaner ile temizleyebilirsin.
Cleanse Uninstaller bir yazılım kaldırma aracıdır. Sisteminizden çeşitli nedenlerden dolayı kaldıramadığınız yazılımları kolayca kaldırabileceğiniz bu araç, kaldırma aracı olmayan yazılımları dahi kaldırabilme gücüne sahiptir. Denetim masası görünümde sistemde kurulu olan tüm yazılımları ayrıntılı özelliklerini vererek göstermekte ve farklı gösterim biçimleri de sunmaktadır. Yazılım kayıt defterinin yedeğini alma, kendiliğinden başlangıç uygulamalarını düzenleme, kendiliğinden güncelleme gibi destekler de vermekedir. Boyutu oldukça küçük ve kullanımı kolaydır.
çok sağolun dediklerinizi yapıcam inşallah silinir...
çok sağolun arkadaşlar,silebildim..yardımlarınız için çok teşekkür ederim....
sevgiyle kalın yolunuz hep ışık olsun...