xp için Visual Styles'lar pcye yüklüyorum ama nasıl açıcam bilmiyorum bu tür progları açmak görüntülemek için başka proglarmı gerek ?
merhaba
ne tür dosyalar indiriosn? türlerini ve indirdigin yeri yaz. cunku birsürü xp teması var tür tür....
bende ole bişi indir crystalxp.net ten vista inspirat 2 die
vista-inspirat-crystalxp.net-en-127.zip bu dosyayı indirdim yüklemek için herhangi bişi yok belki bir prog lazımdır diye düşündüm..
ya eer yanlış hatırlamıosam style XP die bi programla açılıodu ama karıştırıo olabilirim bi dene
Arkadaşım o sitili indirdiğin siteden o stili çalıştıracak proğramı daindirmen lazım..
O stiller tek başına çalışmaz....Örneğin bilgisayarında bir word belgesi var ama office proğramı yüklü değil gibi vs...
birde stil paketleri var bunlar daha kapsamlı. bunu indirdiğin zaman için gerekli proğramları da indiriyor..
Selamlar
altaytunaArkadaşım o sitili indirdiğin siteden o stili çalıştıracak proğramı daindirmen lazım..merhaba işte bende bu stil paketlerini açması gereken proglar hangisi bilmiyorum eğer bildiğin bir prog varsa bana bilgi verirsen sevinirim..O stiller tek başına çalışmaz....Örneğin bilgisayarında bir word belgesi var ama office proğramı yüklü değil gibi vs...
birde stil paketleri var bunlar daha kapsamlı. bunu indirdiğin zaman için gerekli proğramları da indiriyor..
Belirttiğin siteye girdim bende pek birşey anlamadım ama.
aynı iş için geçmişte style XP kullanmıştım..Belli birsüre sonra lisans anahtaır istiyordu kaldırdım..
Şimdide WindowBlinds kullanmıyorum...Ancak bu proğrmalar bazen windowsa zarar verebilir..
Bir arada vista inspirant pack gibi bir paket kurmuştum...
burayada bir bak ...yalnız bunlarla ilgili proğramları da kurman lazım..bazılarının deneme sürümü var...
o indirdigin dosyada bitane vista klasörü var, onun icindeki dosyaları "C:\Windows\Resources\Themes" klasörüne kopyala daha sora normal xp temalarını sectigin yerden bu temayı secebilirsin. eger ole olmassa o arşivdeki "vista" klasörünü oldugu gibi kopyalamayı dene yukardaki hedefe. bu arşivdeki tema windows'un kendi tema formatı herhangi bir uygulamaya gerek duymaz.
bide vista tema paketleri var, bir kurulum dosyası şeklinde hazırlanan temalar. sen dosyayı acıosun ve neleri isteyip istemedigini seciosn o otomatik yükleyip ayarlıo; altaytuna'nın verdigi linkteki ole bisi iste...
Yukarıda elazigli arkadaşın dediğini bir uygula bakalım ne olacak..
bu arada sisteminin 64 bit değil 32 bit olması lazım yukarıdaki linkteki için..
Aynı şeyi bende yaşadım..bu proğramlar bazen bilgisayarı sapıtabiliyor...Kaldırana kadar akla karayı seçmiştim..
Birde windowblinds'i kur...kendi temaları var...
ser_karabulutvista-inspirat-crystalxp.net-en-127.zip bu dosyayı indirdim yüklemek için herhangi bişi yok belki bir prog lazımdır diye düşündüm..zip uzantılı bir dosya indirmişsiniz.
öncelikle bu sıkıştırıkmış dosyayı winzip ya da winrar gibi programlardan biriyle açmalısınız.
içinden exe uzantılı bir dosya çıkacaktır. onu da çift tıkladığınızda kurulum ekranı açılır.kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmalısınız.
göreceksiniz ki artık vista görünümlü xp işletim sisteminiz var...
Son Düzenleme: sakin_insan ~ 03 Eylül 2007 18:51
altaytunaAynı şeyi bende yaşadım..bu proğramlar bazen bilgisayarı sapıtabiliyor...Kaldırana kadar akla karayı seçmiştim..bu tarz programları bende xpde cok kullanıodum, daha dorusu kullanmaya calısıodum(simdi vista'ya gectik ya bitaraflarımız kalktı xp'de neymis:P). normal windows temalarından ziyade bole ekstra programlar sistem dosyalarında degisiklik yaptıgı icin sorun cıkarma riski cok yuksek. ki altaytuna'nın dedigi gibi windowblinds bence iclerinde en başarılısı. illa bisi istiosan onu yükle ;)Birde windowblinds'i kur...kendi temaları var...
sakin_insandosyayı incelemeden yazma, dedigin paket temalar icin(vista theme pack) gecerli. arkadasın dosyası icnde benim anlattıgım sekilde yapılabilecek normal xp tema dosyaları var exe falan yok...ser_karabulutvista-inspirat-crystalxp.net-en-127.zip bu dosyayı indirdim yüklemek için herhangi bişi yok belki bir prog lazımdır diye düşündüm..zip uzantılı bir dosya indirmişsiniz.
öncelikle bu sıkıştırıkmış dosyayı winzip ya da winrar gibi programlardan biriyle açmalısınız.
içinden exe uzantılı bir dosya çıkacaktır. onu da çift tıkladığınızda kurulum ekranı açılır.kurulumu tamamladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmalısınız.
sakin_insanzip uzantılı bir dosya indirmişsiniz.yanlış dosya için yazmış olabilirim ama aşağıdaki linke tıkladığınızda
download sekmesinede tıkladığınızda 27,7mb lık zip dosyası inmeye başlar.
ben bu dosyada bahsediyorum.
bu adreste xp için vista teması var. onunda adı vista inspirat olduğu için dosyaları karıştırmış olabilirim.
adresini kullanırsanız yukarıda yazdığım işlemler geçerlidir...
herkese yardımları içim teşekkür ederim...
bilgi paylaştıkça çoğalırmış sizlerde buna en iyi örneksiniz..