bu siteye az önce üye oldum, amacım bilgisayar hakkında bilmediğim bir çok konuyu öğrenebilmek, bana bu konuda yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
merhaba!
bak ozman ogrenmek için tam yerine gelmissin burdaki bircok üye uzman sayılabilecek bilgiye sahiptir. ayrıca forum daki üye olan arkadaşlar zamanla kendini cok geliştirir yöneticiler konularında uzmandır ve ayrıca chip online daki bilgisayar kursu bölümüne girersen bilgisayar konusunda bir cok şeyi ögrenebilirsin
hosgeldin
doğru yerde olduğumdan hiç şüphem kalmadı, teşekkür ederim:)
Temelini güzel yere kurmuşsun !
Hoşgeldin ama niye boş geldin
yanında bir kaç üye daha alsan kötü olmazdı
CHIP Online'a hoşgeldin. Makaleler, haberler, forumlardaki konular ve Bilgisayar Kursu sayfaları ile çoğu konu hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
internette en güvenilir ve seviyeli kaynaklardan birindesin
hayırlı olsun...
merhabalar
aramıza hoşgeldin o kadar forum sitesi gördüm ama en seviyelisi CHİP ONLİNE ;)
ilginize çok teşekkür ederim, benim bu siteye katılmamın en büyük sebeplerinden biri, bir kaç gün önce ekranımın sağ alt köşesinde bir yıldız belirdi ve ofis programımın güncellenmesi ile ilgili problem olduğunu yazdı , bendeki program orjinal değilmiş bu durumda ne yapacağımı bilemedim, bilgisayarla ilgili fazla bilgiye sahip değilim, yardım edecek birilerini ararken internette bu siteyi buldum, umarım sizlerin de dediği gibi burada tüm acemiliğimi atıp uzman olamasamda en azından kimseye bağımlı kalmadan kendi işimi yapabilirim:)
Öğrenmek için meraklı ol yetiyor
Reborn91hoş geldin kardeş.. Gerçekten seviyeli bir site haberin olsun
calikusubalilginize çok teşekkür ederim, benim bu siteye katılmamın en büyük sebeplerinden biri, bir kaç gün önce ekranımın sağ alt köşesinde bir yıldız belirdi ve ofis programımın güncellenmesi ile ilgili problem olduğunu yazdı , bendeki program orjinal değilmiş bu durumda ne yapacağımı bilemedim, bilgisayarla ilgili fazla bilgiye sahip değilim, yardım edecek birilerini ararken internette bu siteyi buldum, umarım sizlerin de dediği gibi burada tüm acemiliğimi atıp uzman olamasamda en azından kimseye bağımlı kalmadan kendi işimi yapabilirim:)Peki sorununuzu çözebildiniz mi?