merhabalar 3,5 aylık dizüstü enteresan bir sorun

omer_cuce
12-01-2010, 04:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhabalar 3,5 aylık dizüstü bilgisayarımda enteresan bir kaç sorunla karşı karşıyayım öncelikle pc yi aldıgım zaman vista kuruluydu şu anda ben win 7 kurdum ama yeni pc nin dvd writerına sağ tık yaptıgımda donma sorunu oluyor ve pc yi komple donduruyor ??
öncesinde vista da dvd canavar gibi çalışırken şu anda böyle bir sorun var bios güncellemesimi gerekiyor yoksa chipset driverını kurdum 32 bitlik win 7 kurulu bios dan ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadım sadece dvd writerı kurulum yapmak için en başa almıştım dvd writera dokunmaya gelmiyor hemen donuyor baktım olmadı tekrar vista kurdum gene süper çalışıyor writer ama vistayada deli oluyorum çok yavaş gene win 7 kurdum şu anda gene aynı sorunla karşı karşıyayım bana biri yardımcı olursa çok sevinirim pc yi garantiye veripte 15 gün bilgisayarsız kalmak istemiyorum,teşekkürler

p c nin modeli acer 5738g 4 gb.ram 320 gb hdd var ben bunu win 7 yi kurarken 150 -150 böldüm geri kalan donanım malum çok önemli değildir empowering anakartı var saygılar kolay gelsin herkese

emre__
12-01-2010, 07:34   |  #2  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

yeni kurduğun cd de bi sorun olabilir korsansa büyük bi ihtimalle sorun vardır. daha çok yazılımsal gibi...

omer_cuce
12-01-2010, 18:26   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

bana da öyle geliyor evet zaten dvd writerdan kuruyorum win 7 yi herhangi bir sıkıntı yok kurarken çalışıyor sonradan aptallaşıyor şu anda mesela dün yeni kurdum yeni yeni başladı gene ama her zaman da yapmıyor