arkadaşlar benim dijital fotograf makinası ile çekmiş oldugum resimleri vcd formadında slayt gösterim yapabilecek bır program arıyorum elimde iki adet var ama resimlerin üzerinde reklam çıkıyor bır anlamı kalmıyor slayt yapmanın.sizlerden acil yardım istiyorum tabıkı bu arada müzik de add yapabilecegim bır program önermenizi rica ederim sevgilerle...
merhabalar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Nero... veya windows photo story var... bunlardan seçebilirsin..
MovieMaker var XP'de..
Arkadaşım başlık yazdığın soru arasında hiçbir bağlantı kuramadım..
özür diliyorum arkadaşlar yazım hatası olmuş farkındayım ama işten geçti artık bır daha olmaması dileğimle
PictureToTv veya Honestech Photo2DVD iyi birer seçim olabilir tabiki shareware olmayanları
Arkadaşım Bilader'inde söylediği gibi XP'de Movie Maker var,tabii ME ve Win2000'dede.Bu programla slayt tapamazsan başkada arama derim.2 sürümü kullanma açısından 1 sürümüne oranla karışık.Evet alttan müzikte ekleyebilirsin,fakat burada dikkat etmen gereken konu müzik süresiyle resimlerin akış hızını tam ayarlamaya çalış.Yoksa acayip bir şey olur.Shareware programlarda mesela PictureToTV programında resimlerin üzerine saçma sapan bir şekilde Evaluation Copy yazar.Tabii Movie Maker'da bu yok.Çalışmayı kaydederken biraz kaliteyi büyük tut.Zaten CDRW programları VCD için .DAT uzantısına kentileri Convert yapıyor.Veya MovieMaker 2 ile direkt yazdırabilirsin.
pictureto tv 'de öyle. ama onu satın alırsan; ve ya forum kurallarına aykırı olduğu için yazamıyorum; lisans problemini halledersen geyet kullanışlı bir program. honestech'te de benzer şey var ama onun kenarda daha ufak bir yazı şeklinde oluyor. fazlaca gözede batmıyor. kolay gelsin.