sigorta müşavirliği ama çok yakın samimi olduğum dostlarıma pc düzeltmeye baştan sona donanım kurararım yazılımda dahil hiç para almaksızın. o anakartlar fanlar elektronik parçalar beni kendilerine aşık ediyorlar. bıraksalar akşama kadar onları izlerim. kasamın hiç bir eksiği yok ama manyaklaık derecesinde bir kasa içerisinde kabloları toplama manyaklığı var kalabalığı sevmiyorum. özellikle sarmal kablolar bularak farklı kalınlıklarda onları boyayayrak değişik bir çalışma yapmaya çalıştım kendi aramda.
MESLEĞiNiZ, iŞiNiZ..!
- 1
- 2
Yazılımcıyım :) Web emekçisi de denebilir seviyorum bu tabiri :) Sabah 9 buçukta ofiste işe başlar işim bitene kadar kalırım ve işim hiç bitmez :)
7.sınıf öğrencisiyim sabah 8 öğlen 1 :D
ne okuyom nede çalışıyom boş boş geziyom
şuan için Resepsiyonist diyelim, sonrasında değişiyor; otel içinde turluyoruz; bellboy, barmen, garson...
kuyum magazasında kuyum tezgahtarlıgı yapıyorum.turizm bölgesi oldugu icin calısma saetleri dengesiz olsada iyi tarafı kafana göre izin kullanabiliyorsun agır ve ciddiyet gerektiren bi is bazen cok sıkıcı oluyor.
bazen saetlerce bi yabancıya katlanman gerekiyor olsada benim için gelecek vadeden bi iş diye düsünüyorum..
öğrenciyim 5 gibi evde olurum genelde.
nede olsa tezgahtar bir şey pazarlıyor yani.(öyle sayılmasada ayrıntılara takılmıyalım)
ünv.öğrenciyim 4. sınıfım sınıfta kaldığım için devam mecburiyetim yok sınavlara girerim o nedenle genelde evdeyim bu aralar tembellik alışkanlık yaptı bakalım nolacak bilmiyorum
Lise Hazırlık öğrencisiyim. sabah 8 öğlen 3(pazartesileri 4).
- 1
- 2