ben saat 7 de işe gider..6 da gelirim..sizler ne yaparsiniz..her halde pc başinda... 24 saat
MESLEĞiNiZ, iŞiNiZ..!
- 1
- 2
kepçe operatörü leamer çaylağı olmak üzere iki işi birden yapıyorum büyünce kevin mitnick olucağım size imzalı tişört yollarım belki :)))
ben doktorum benim sağım solum hiç belli olmuyor bi anda gece telefon geliyor kalkıp gidiyorum
nıye kı...özelden at...merak ettı
khramnSöylemem , ayıp.
Öğrenciyim
16.00 da gider 22.00 da okuldan çıkarım arada değişiyor gendelde böyle
Bu arkadaş ergenekon savcısı olabilir dikkat!
Öğrenciyim sabah 12'de kalkar gecenin 3ünde veya 4'ünde yatarım ara sıra derslere uğrar sınawlarıma girerim :)
Öğrenciyim Lise 2 sabah 08:00 de ders başlıyor(ama ben 07:15 de evden çıkıyom) ders 15:50 de bitiyor(ama ben eve 16:45 de geliyom)
tekrarı bazı arakadaşlar iyi kullanmıştı dersleri daha önce gördükleri için sınavlardan 90 100 alıyorlardı
Sabah 8 Gece 11
Bilgisayarcı Dükkanı işletiyorum.
Benim işim Nakış Desencisi Yani Bir nevi Grafiker Sabah 8,30 Akşam 19,00 Bilgisayar Başındayım
khramnSöylemem , ayıp.sünnetci misin yoksa abi?
öğrenciyim sabah 8 akşam 3.00 bazende 3.30 4.00 arası
Bende Lise 2 öğrencisiyim yalnız şu aralar 19 Mayıs provaları var dersler kaynıyor ama her gün her gün gösteriler yüzünden illahlah dedim valla
Lise 3 ögrencisiyim sabah 8.00 öglen 2.00 bu aralar sınavlar var dersler sıklastı :)
özel bir fabrikanın bilgi işlem sorumlusuyum. AÖF işletme 3. sınıfta okuyom güya =)) sınavdan sınava çalışıyom. ek olarak bahçe işleriyle uraşıyorum bu yıl iyi yağmur yağdı fidanlarımın çoğu tuttu çok mutluyum =)
- 1
- 2