Slm arkadlar 10 sınıf meskle tercihi yapmıştım Makine Teknolojisi bölümüne girmeye hak kazanmışım sizce bu bölüm nasıl gitmelimiyim gelcekte iş imkanları nasıl bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim::
Meslek Lisesi Makine Bölümü
Bende Makine Bölümünde Okuyorum..Bu Sene 3.Senem Makine İmalatı Dalını Seçtim..Eğer Hareketli Biriysen Benim Gibi MAkine İmalatı..Eğer Oturduğum Yerde Çizerim Diyosan Makine Ressamlığı..Okulda Hangi Bölümlerin Olduğunu Bilmediğim İçin Bu 2 Seçeneği Sundum..Ama MAkine Güzeldir..Öğrendikçe Çok Zevkli Oluyor..Ama İlk 2 Ay El Tesviyesi Yaparsınız..Eğe İle Parça Yapıcaksınız..Hocanız Size Düz Bir parça Vericek..Onu İstenilen Boyutları Getireceksiniz..Hocanız Her Hafta Dosya Vericek Size..2 Ay O parça İle İlgili Değişik Şeyler Yapıcaksınız..Deliceksiniz Matkapla..Eğeliyeceksiniz..Baya Birşey Yapıcaksınız..Ondan Sonra Sizi Okuldaki Bölümleri Tanıtmaya Götürecekler..6 Hafta Modellemede 6 Hafta Tornada 6 Hafta taşlamada 6 hafta frezede Böle 10 Sınıg Bitecek..Kısacası Bu Sene Ön Hazırlık Gibi Birşey Olucak..Bide 10.Sınıfta 2 Gün Atelye Var..1 Gün Makine Ressamlığı 1 Gün Tesviye..