Arkadaslar windows 7 kullanıyorum. msn 9 da sayfa cok uzadığı zman gec gönderio imlec yavaş hareket edio. sistemim yeterince iyi acaba baska arkadslarda bu sorunu yaşıyorlar mı ? veya neden olabilir. aynı sitemde 8.5 te de aynı sorunları yaşadım ancak sadece 8.1 de böyle bi sorun yaşamadım. acaba bi çözümü varmı yoksa tekrar 8.1 e gecmeyi düşünüyorum.
----------------------------------------------------------------------
Intel Mobile Core 2 Duo Penryn 2ghz
4gb ram
1gb ekran kartı
Messenger 9 Da sayfa uzadığı zaman sorun...
Değişik bir problem ama çok da uzatmıyorsunuzdur sayfayı herhalde değil mi?
Haberlerde yazıyor şu günlerde Messenger'ın takıldığı..normaldir
Bu sorun ilk yuklediğimden beri var. yaklaşık 2 haftadadır. vista yüklüykende vardı. bunun bi çözümü yoktur sanırım. mecburen konuşma pencerelerini çok fazla uzatmıcaz kapatıp tekkraar acıcaz yada böle kullanmaya katlanacağız olmadaı8.1 yükliceez yine. :) Saolun arkaddaslar cvplarınız için...
arkadaşlar benzer bir sorun bende de vardı vista sp2 yükledikten sonra olmuştu şimdi windows 7 kuruncada aynısı oldu sorun buydu benim ses sürücüsü ıdt anakartın kendi sitesinde indirdim kurdum sürücüyü yükledikten sonra msn acmaya calışınca rahatlıkla bir dakika sonra ekrana geliyordu baya bir kurcaladım bilgisayar sesini acıp yada kısmaya calışında cok gec ses düzeyini acıyordu sonra ses sürücsünü kaldırdım sorun düzeldi ama benim ses sürcüsü windows7 uyumlu cıkana kadar bekleyecyim sendede buna benzer sorunlar olabilir olabilir
ram i felan niye yazdın ya meraklandım
hani dersiniz sitemin kasıyodur belki diye. ondan. eger ram: 256 mb p3 800 mhz işlemci falan gibi bişey olsaydı. tamam derdim yavas göndermesi normal bu sistemde bu kasabilir ama durum öle değil.
zaten en son sürüm 9 diye biliyorum ben ama. :S kullandığım msn suanki sürümü: 2009 yapı 14.0.8089.726
en son sürümde bazı hata oluyor