arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi msn 8.5 den sonraki sürümlerinde kendini bozdu.. msn 2009 ve 2011 tam bir hayal kırıklığı.. ben msn 8.5 kullanıcısıyım ancak o sürümdede artık kamera açılmıyor bu yüzden başka program arayışı içersine girdim aynı işi gören daha iyi program varmı yada önerileriniz nelerdir?
messenger den daha kullanışlı program arıyorum
Skype en iyisi.Bağlantın çok iyi olmazsa bile sorun yaşamazsın.
aMSN senin aradığın program: http://www.amsn-project.net/?lang=tr
aMSN MSN Messenger'ın açık kaynak kodlu bir benzeridir, işte bazı özellikleri:
- Çevrimdışı Mesajlaşma
- Sesli iletiler
- Görüntü resimleri
- Özel duygu ifadeleri
- Çoklu dil desteği (Şu anda yaklaşık 40 dil desteklenmektedir)
- Kamera desteği
- Tek oturumda birden çok hesaba bağlanma
- Çok hızlı dosya aktarımı
- Grup desteği
- Hareketsiz, hareketli ve sesli duygu ifadeleri
- Sohbet kaydetme
- Zaman bildirimi
- Olay bildirimi
- Toplu görüşme desteği
- Sekmeli sohbet pencereleri
skypta msn hesabımı açabilirmiyim? amsnde kameralı görüşme yapabilirmiyim?
birde emesene var sanırım amsnden daha iyi
link= http://www.emesene.org/download.html
linkte yoksa google amcada emesene arat bulursun
ben de windows live messenger 2011'i hic begenmedim ama, Ubuntu'daki Pidgin messenger'i bir kere kullanirken yazdiklarim baska birine gitti, kesinlikle yanlis yollamis olamam bir kac mesaj daha attim ayni yanlis kisiye gitti. o yuzden korkuyorum orjinal msn harici programlari kullanmaya.
Skype tavsiyemdir. Msn de webcam tanınmıyor. Ama skype ayarları oto. yapıyor
iyide ben msn kullanıcısıyım skyp işimi görmezki msn.com hesabımla skyp açabiliosam kullanırım
Ücretsiz Skype hesabı oluşturabilirsin.
ben hala msn 8.5 kullanıyorum 2008den sonrakiler 5 para etmez çünkü.. skypa gelince hiç kimse pc yi açında skypını açmıyor msn mesengerini açıyor.. gerçe artık msnde kullananlar %50 bitti ama neyse.. herkes face kullanıo facebookmessenger çıkması lazım artık.. saygılar..
2011 dandik mi?!dandik, en basitinden hesabi hatirlama ozelligini degistirmisler, ya sifreni ve email'ini bilgisayarda tutacak, msn'i calistirinca sifre girmek gerekmeyecek yada her seferinde email ve sifreni girmek zorunda olacaksin.
hadi canım :D
--
Skype tavsiye ediyorum bende ama çevrenizdeki kaç kişide Sykpe hesabı vardır bilemem.
aMSN yada Pidgin kullandım ben yinede en iyisi Windows Live Messenger.