arkadaslar 2 gundur su programı kaldırmaya calısıyorum ya ama hap hata verıyo revo unıstalle kaldırdım hala msn yi actıgımda o programla ılgılı hatalar gelıp duruyo.programı yukleyıp tekrar kaldırdım ama hala devam edıyo bi turlu anlıyamadım verdı hata ıse su""Messengerdiscovery 2 loader registry open error! Please reinstall or seek help on our forums."""" register dedıgı ıcın kayıt defterını duzelten programlar kullandım ama nafıle.hıc bı faydası olmadı .simdi sizden onerılerınızı beklıyorum
messenger discovery live 2
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
Son Düzenleme: hiko91 ~ 05 Ağustos 2008 13:58
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
371 mesaj
dostum msn yi komple sil ve program ekle\kaldırdanda o programı sil öyle krtulursun
OP Yıllanmış Üye
1,899 mesaj
ya abi o messenger de kotadan baya goturur yaw:) baska bı yolu fln yokmudurkı.sıstem gerı yukleme de yaptım hala aynı sorun dewam edıyo
Yıllanmış Üye
371 mesaj
bu işlemleri msn kapalıyken yapıyorsun değilmi
Banlandı
5,024 mesaj
önce registry'yi ac sonrada oradaki şu dosyaları sırayla ac: HKEY_USERS - .Default - Software - Microsoft - Windows - ShellnoRoam - MUICache
sonra burada MessengerDiscovery ile bulduğun tüm satırlari sil. inşallah sorununu halledersin arkadaşım
Yıllanmış Üye
371 mesaj
şimdi hatırladım bendede olmuştu ve tekrar yükleyip kendi unistall ından silmiştim sende bir dene
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj
bence kotana kız sill yeniden yükle orda yanlıs bişeyi silersen bu sefer diğer programlarda düzgün çalışmaz