arkadaslar msn 80048820 hatasının cozumunu buldum.hiçbiriyle alakası yok.sadece modemle alakalı.ben airties kullanıyorum.aldıgım yerdi aradım ve modemle alakalı olduunu solediler goturdum yamasını yaptırdım hemen acıldı walla.budur cozum.
messenger hatası kod: 80048820
- 1
- 2
airties bu konuda oldukça iyidir zaten.
cevooooArkadaşlar 80048820 hata kodunun tek çözümü http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80048820 sayfasını açın açılan sayfada otrata yerlerde RUN THİS FİLE yazan yeri tıklayın açılan ekranda çalıştır deyin sonrada kapayın işlem bitmiştir. herkese sevgiyle kullanılır bir msn ....
abicim modemin kablolu inca ise msn ye hic bir zaman giremessin yapmak gereken modemini deişteirmektir göreceksin internete girecek , benimkide girmiyodu bilgisayarcı bana modemden dedi (inca) deiştirdim hemen girdi....... yasin90_celik@hotmail.com
abicim modemin kablolu inca ise msn ye hic bir zaman giremessin yapmak gereken modemini deişteirmektir göreceksin internete girecek , benimkide girmiyodu bilgisayarcı bana modemden dedi (inca) deiştirdim hemen girdi....... yasin90_celik@hotmail.com
abicim modemin kablolu inca ise msn ye hic bir zaman giremessin yapmak gereken modemini deişteirmektir göreceksin internete girecek , benimkide girmiyodu bilgisayarcı bana modemden dedi (inca) deiştirdim hemen girdi....... sen yine tarihi filan iyice kontrol et benim yüzümden masrafa girme yasin90_celik@hotmail.com
abicim modemin kablolu inca ise msn ye hic bir zaman giremessin yapmak gereken modemini deişteirmektir göreceksin internete girecek , benimkide girmiyodu bilgisayarcı bana modemden dedi (inca) deiştirdim hemen girdi....... sen yine tarihi filan iyice kontrol et benim yüzümden masrafa girme yasin90_celik@hotmail.com
sistem tarihi nasıl değiştiriliyor şimdiden teşekkürler
- 1
- 2