messengerım açılmıyor hata kodu : 80048820 yardıma muhtacım
messenger hatası kod: 80048820
- 1
- 2
Sistem tarihiniz hatalı olabilir sistem tarihini kontrol edin
enis kardeş cok sagolasın, son anda yetişdin imdatıma.. :) 2 işletim sistemimde de msn'e baglanamadım...
Yardımın icin sagol
arkadaşlar merhaba beni msn ve hotmail adresimi açamıyorum kullanıcı adı ve şifremi giriyorum aşşağıda durum çubuğu tamamlanırken birden sayfa hata veriyo yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
güncelleştşrmelerini kontrol ettıkten sonra hala yan ı hatayı veriyorsa sanırım serverla alakalı bir sorunun var arkadaşım
80048820 msn benim pcdede oluştu ama siztem tarihine baktım 2005 olmuş 2006 yaptım msn hemen acıldı bilginize
slm mıllet!!!...
ben bişi sorucam kac gündür bnm msn acılmıo onun icin ben sildim baştan yükledim ama bir fark olmadı yine acamıomm!!!...... gıcık oldumm... ya!!!! [V]ama anlamadığım bişi war.. intenetim acılıo we yahoo messangerım calışıo...allah allah...
Programı kaldırıp yüklemek çözüm olmaz..tarih ayarlarını kontrol et eğer yine olmuyorsa Server ile ilgili bir durum olabilir.Isasrv var ise onu Disable et.
ARKADAŞLARR SELAM.!!! ya inanın çok zor durumdayım resmen KAFA YEDİM ÇILDIRDIM YAA.. sorun tabiiki MSN ile ilgili[V]hata:80048820...naaptıysam neettiysem olmadı yeniden yükledim başka bi hesap açdım olmaadııı...1,5aydır aynı YARDIMLARINIZI ÇOK ACİL BEKLİYORUM OK?..
öncelikle arkadaşlarında dediği gibi bilgisayrın tarihinin doğru olması lazım kesinlikle..2. side bir komut yazılıyordu çalıştıra ama şimdi bende onu hatırlayamadım faydasını görmüştüm... güvenlik duvarıda olabilir ama windowes un kendi güvenlik duvarı böyle bir şey kesinlikle yapamz.. tabi msn i bir plug in ile kullanmıyorsanız..
80048820 hata kodu veriyor ve messengerım açılmıyor lütfen bilgi verirseniz sevinirim
volkans87Programı kaldırıp yüklemek çözüm olmaz..tarih ayarlarını kontrol et eğer yine olmuyorsa Server ile ilgili bir durum olabilir.Isasrv var ise onu Disable et.ben 6.0 yani windows ile geleni kullanıyorum fakat 7.5 yükledim bilgisayar kitleniyor mesengerde açılmıyor
MUJDE SORUNU COZDUM...
Bende de ayni sorun vardi.Turkiyedeki TURK TELEKOM ayarlarinda: "PPP over ATM (PPPoA) Encapsulation mode: VC/MUX" olmayacak. "PPP over Ethernet (PPPoE) Encapsulation mode:LLC/SNAP BRIDGING "Seklinde olacak. SONUC: OK
Arkadaşım sanıyorum sen MSN Live Messenger 8.0 ya da MSN Messenger 8.0 kullanıyorsun.Eğer ikisinden birini kullanıyorsan, bu programlar beta, yanında yardımce bir program kurman gerekir.Eğer sorun benim bahsettiğim gibi ise söyle de sana programın linkini göndereyim !
Saygılarımla ... :)
Arkadaşlar 80048820 hata kodunun tek çözümü http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80048820 sayfasını açın açılan sayfada otrata yerlerde RUN THİS FİLE yazan yeri tıklayın açılan ekranda çalıştır deyin sonrada kapayın işlem bitmiştir. herkese sevgiyle kullanılır bir msn ....
bu soruna diger cozumler yaramıyorsa buyuk olasılıkla norton anti virus programından kaynaklanıyor sadece bu degil şifre girdiğin herşeyi engelliyor norton dolayısıyla norton kullanıyorsan sil....
tusemmessengerım açılmıyor hata kodu : 80048820 yardıma muhtacı
herşeyi deneddim olmuyor mailde açılmıyor
msn mesencer hata verıyor sorun gıder dıyor
Bahsettiğin hata kesinlikle bilgisayar saatin ve tarihinle internet saatinin çakışma hatasıdır. Bilgisayar saatini ve tarihini düzelt göreceksin MSN ni kullanmaya başlayacaksın. kolay gelsin.
--------------------------------------------------------------------------------
cevooooArkadaşlar 80048820 hata kodunun tek çözümü http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80048820 sayfasını açın açılan sayfada otrata yerlerde RUN THİS FİLE yazan yeri tıklayın açılan ekranda çalıştır deyin sonrada kapayın işlem bitmiştir. herkese sevgiyle kullanılır bir msn ....arkadaşım saol denedim oldu baya uğraşmışyım paylaşım için saol
- 1
- 2