msn lıve 8.1 yada 8.5 kullan o en az kasanı baska msn yok cunku msn mıcrosoftun dır
eger msn 8.5 artık zorunlu gunceelleme yada yukseltme sıyle karsılasırsan ben sana msn 8.5 yada .8.1 nasıl guncellemeden kullancagını acıklayayım
oncelıkle msn 8.5 yukluyoruz sonra program fıles ınıcndekı msn messenger klasıru ıcındekı msnmsgr.exe adlı yesıl cocuk ısartını mausun sagıyla tıkla ozeııklerı tıkla ordan da acılan kutuda uyumlulugu tıkla uyumluluk modunu ısaretleyıp wın95 ı windows2000 ı ısaretle uygula tamam de msn ac de
acarken msn onarılıyor dıyecek sonrada msn 8.1.yada 8.5 acılcak hemde guncellemden vede zorunlu msn9 a yuklsetmeden kullanabılırsınız bunu msn 7.5 tede yapabılırsınız bılıyorsunuzkı msn 7.5 en az kasanlardan.. ben 8.1 kulanıyorum
dostum mıcrosoft dısında bır msn programı goremdım daha hıcde duymadım pekı bırsey sorcam mıcrosoft olmasın dıyorsun xp de mıcrosoftun ozaman lınux a gec ısletım sıstemın de mıcrosoft eger mıcrosofttan vazgecmek ıstersen pc yı hıc acmıcan cunku ne yaparsan yap mıcrosoftun programları nı mecbursun kullanmaya hepsı olmasa dahı bazılrı mecbur keske dedıgın olsa bızde kullansak
senın sıstemın ozellıklerı ne yazarmısı acaba ram hdd ıslemcı hızın ne acaba cokmu yavas acab pc? yokksa ıslemcıyı etkıleyen vırusmu var acaba sende?