Messenger Programı Arıyorum (Pc için)

Kapalı Hesap (153252)
05-11-2009, 21:06   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj

Arkadaşlar ben windows live kullanıyorum fakat Pc'i acaip derecede kasıyor.
Performansı %70 düşürüyor ve görev yöneticisinden CPU kullanımına baktığımda %100 görüyorum.

bunlardan dolayı Messenger programımı değiştirmeye karar verdim.
Windows live yada Microsoft'un herhangibir messenger programları olmasın.
herkes fikrini söylesin lütfen.

Link vermesenizde programın adını söyleyin.

benimle aynı dertten müzdarip çok kişi vardır diye düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Xp kullanıcısıyım.

zxsel
05-11-2009, 21:33   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

msn lıve 8.1 yada 8.5 kullan  o en az kasanı baska msn yok cunku msn mıcrosoftun dır

eger msn 8.5 artık zorunlu gunceelleme  yada yukseltme sıyle karsılasırsan ben sana msn 8.5 yada .8.1 nasıl guncellemeden kullancagını acıklayayım

oncelıkle msn 8.5  yukluyoruz sonra program fıles ınıcndekı msn messenger  klasıru ıcındekı msnmsgr.exe adlı yesıl cocuk ısartını mausun sagıyla tıkla ozeııklerı tıkla ordan da acılan kutuda uyumlulugu tıkla  uyumluluk modunu  ısaretleyıp wın95 ı windows2000 ı ısaretle uygula tamam de msn ac de
acarken msn onarılıyor dıyecek sonrada msn 8.1.yada 8.5 acılcak hemde guncellemden vede zorunlu msn9 a yuklsetmeden  kullanabılırsınız  bunu msn 7.5 tede yapabılırsınız bılıyorsunuzkı msn 7.5 en az kasanlardan.. ben 8.1 kulanıyorum

dostum mıcrosoft dısında bır msn programı goremdım daha hıcde duymadım pekı bırsey sorcam  mıcrosoft olmasın dıyorsun xp de mıcrosoftun ozaman lınux a gec  ısletım sıstemın de mıcrosoft eger mıcrosofttan vazgecmek ıstersen pc yı hıc acmıcan cunku  ne yaparsan yap mıcrosoftun programları nı mecbursun kullanmaya hepsı olmasa dahı bazılrı mecbur  keske dedıgın olsa bızde kullansak
senın sıstemın ozellıklerı ne yazarmısı acaba ram hdd ıslemcı hızın ne acaba cokmu yavas acab pc? yokksa ıslemcıyı etkıleyen vırusmu var acaba sende?

Son Düzenleme: zxsel ~ 05 Kasım 2009 22:16
Kapalı Hesap (153252)
05-11-2009, 21:44   |  #3  
OP Kapalı Hesap
119 mesaj

önerin için saol.
fakat işime yaramayacak denedim.
ne yaptıysam olmuyor Msn kullanmamı sağlayan bir program lazım bana.
ben Microsoft'un puanını çoktan verdim ;)
herkeste kasmıyor yada sorun yaratmıyor ama benim sistemim hiçbir messenger programını düzgün çalıştıramıyor.
Microsoft haricinde bir messenger programı önerirseniz sevinirim.

zxsel
05-11-2009, 21:53   |  #4  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

googleye onlıne msn yaz programısızsıte ustunden baglanabılırsın en uste cıkan lınkı tıkla msn ye programısz gırersın baskada yontemı yok bu ısın dostum