Messenger ve Sistem Saati Sorunu

peynir
15-01-2008, 23:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Arkadaşlar yazıcımda bir arıza var idi. Aynı zamanda bilgisayarımda çalışmıyordu. Bugün bilgisayarı ve yazıcıyı tamirciye götürdüm. Tamirci bilgisayarda ne kadar parça varsa sökmüş tekrar takmış. Yazıcı işini başka bir yoldan hallettik ama şimdi ben messenger'a girmek istediğimde 800480820 diye bir hata veriyor. Google'dan araştırdım, sistem saatini kontrol ediniz diyor. Sistem saatini kontrol ettim. Saat yanlış. Güncelle dememe rağmen güncellemiyor. Rpc sunucusuna bağlanılamıyor diyor. Rpc sunucusuna yazıcıda bir sorun var ise bağlanılamazmış anladığım kadarıyla. Yani sistem saatini güncelleyemememin sebebi yazıcıdan kaynaklanıyormuş. Bu sistem saatinin bozuk olması da messenger'ı etkiliyor galiba. Bu durumda. Yazıcıdan kaynaklanan bu sorun sistem saatini etkiliyor. Sistem saati de messenger'ı etkiliyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim.

delikanli53
16-01-2008, 12:27   |  #2  
delikanli53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj

hata kodunun doğru olduğuna emin misin.

peynir
16-01-2008, 15:28   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Sorun kendiliğinden çözüldü. Rpc sunucusu hatasını da almıyorum şimdi. Yani windows saatini eşitliyebiliyorum. Teşekkür ederim herkese cevap verdiğiniz için.