bu oyunun PS2 de kamerası nasıl arkdaşlar silahlamı ilerliyosunuz yoksa adamlamı ??
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
mehmetgumusbasbu nasıl bi soru ya???Neden?? Gayet mantıklı..
3rd person mu 1st person mu demek istemiş..Yani 1. kişi gibi mi oynuyoruz yoksa 3. kişi olarak adamı görerek mi demiş..Ben kesin emin olmamakla birlikte 3rd person diye düşünüyorum..
Yani senin deyiminle "adamla ilerliyorsun"..
CU_GS7orasını zaten anladım.neden bana açıklıyorsun ki?mehmetgumusbasbu nasıl bi soru ya???Neden?? Gayet mantıklı..
3rd person mu 1st person mu demek istemiş..Yani 1. kişi gibi mi oynuyoruz yoksa 3. kişi olarak adamı görerek mi demiş..Ben kesin emin olmamakla birlikte 3rd person diye düşünüyorum..
Yani senin deyiminle "adamla ilerliyorsun"..neden böyle birşey için konu açmış onu soruyorum ben.
eğer merak etmişse.youtube'a girer, oradan "metal gear solid 3 in game video" veya "metal gear solid 3 gameplay" yazar,bakar.
ne gerek var
Son Düzenleme: mehmetgumusbas ~ 14 Eylül 2007 18:10
mehmetgumusbasorasını zaten anladım.neden bana açıklıyorsun ki?Herkes için açıkladım,sana değil özellikle..neden böyle birşey için konu açmış onu soruyorum ben.
eğer merak etmişse.youtube'a girer, oradan "metal gear solid 3 in game video" veya "metal gear solid 3 gameplay" yazar,bakar.
ne gerek var
Öyle düşünürsen foruma ne gerek var??
Herkes yazsın google'a her sorununun cevabına kendisi ulaşsın, senin deyiminle..
bana söylermisin
google ve youtube gibi siteler neden var???
İnsanlar araştırıp sorusunun cevabını öğrensin diye var.
Tamam, her sorunun cevabını bulamazsın.
Saatlerce ararsın ararsın ama olmaz...
Öyle durumlarda yardım isteyebilirsin, normal..
Fakat bu öyle bir soru ki 1 dakikalık araştırma yapsan cevabını rahatlıkla öğrenebilirsin.
CU_GS7Öyle düşünürsen foruma ne gerek var??forum güzel sorular için var.Son Düzenleme: mehmetgumusbas ~ 14 Eylül 2007 20:25
mehmetgumusbasbana söylermisinGoogle ve Youtube program değildirler..
google ve youtube gibi programlar neden var???mehmetgumusbasİnsanlar araştırıp sorusunun cevabını öğrensin diye var.Öncelikli amacı da bu değil..mehmetgumusbasTamam, her sorunun cevabını bulamazsın.Forumda o kadar çok tekrar konuları varken bunu demen abeste iştigal..O zaman sen her forum konusuna "google","youtube" diye cevap yaz tamamdır..
Fakat bu öyle bir soru ki 1 dakikalık araştırma yapsan cevabını rahatlıkla öğrenebilirsin.mehmetgumusbasforum güzel sorular için var.Güzellik kişiden kişiye göre değişir..
Bir forumda bulunuyorsan her açılan konuya mantık sınırlarında saygıyla yaklaşmanı öneririm..Daha da kişisel tartışmak istiyorsan özel mesaj atabilirsin bana..Bu konunun cevabı verildi, uzatmanın anlamı yok daha fazla..
ÜyeTeşekkür Sayısı: 096 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2007Google ve Youtube program değildirler..mehmetgumusbasbana söylermisin
google ve youtube gibi programlar neden var???Bu bir hataydı.Böyle bir cevap vermen yerine "yanlış yazmışsın" demeni beklerdim.
mehmetgumusbasİnsanlar araştırıp sorusunun cevabını öğrensin diye var.Öncelikli amacı da bu değil..Nedir o zaman?
mehmetgumusbasTamam, her sorunun cevabını bulamazsın.Forumda o kadar çok tekrar konuları varken bunu demen abeste iştigal..O zaman sen her forum konusuna "google","youtube" diye cevap yaz tamamdır..
Fakat bu öyle bir soru ki 1 dakikalık araştırma yapsan cevabını rahatlıkla öğrenebilirsin.Evet google ve youtube demem yeterli olur.Çünki cevabı orada var.Eğer yeterli olmazsa bulduğum cevapları gösteririm.
mehmetgumusbasforum güzel sorular için var.Güzellik kişiden kişiye göre değişir..
Bir forumda bulunuyorsan her açılan konuya mantık sınırlarında saygıyla yaklaşmanı öneririm..Ben "güzel"liği o anlamda kullanmadım.Daha mantıklı ve komik olmayan sorular demek istedim
Son Düzenleme: mehmetgumusbas ~ 14 Eylül 2007 20:53Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006mehmetgumusbasİnsanlar araştırıp sorusunun cevabını öğrensin diye var.Öncelikli amacı da bu değil..mehmetgumusbasNedir o zaman?Google'ın öncelikli amacı Pagerank'tır..
Niye forumda sordun?? Google'da arama yaptırsaydın..
"Google Arama motoru, Stanford 'da doktora yapan iki öğrenci, Larry Page (Lawrence "Larry" E. Page, Doğum yeri 1973 Ann Arbor, Michigan) ve Sergey Brin (Doğum yeri Moskova 1973, Rusya), Google'ı 1998'de kurduklarında PageRank #65533; , olgusu temelleri üzerine geliştirdiler. Google kurucuları Larry Page ve Sergey Brin (Stanford) tarafından geliştirilen web sayfalarını, derecelendiren PageRank ve bunun ağ üzerinde çalıştırılmasına dayanmaktadır. PageRank sürekli olarak Google yazılımcıları tarafından geliştirilmekte (ince ayar) ve Google arama sonuçlarının temel unsuru olmaktadır. PageRank web'in demokratik karakterine dayanmakta ve onun yoğun link yapısındaki herhangi bir sayfanın değerinin yani öneminin bulunmasında kullanmaktadır."mehmetgumusbasBen "güzel"liği o anlamda kullanmadım.Daha mantıklı ve komik olmayan sorular demekKomiklik de kişiden kişiye değişir..Bu konuya daha cevap yazmayacağım..Eğer tartışmaya devam etmek istiyorsan özel mesaj atarsın..Benim sana önerim; önceki mesajımda da belirttiğim gibi, her soruya mantık çerçevesinde saygı duyman ve bu tarz cevap yazmaman olur..
mehmetgumusbasbu nasıl bi soru ya???Tabi yine istediğin gibi davranırsın,senin bileceğin iş..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 14 Eylül 2007 20:57ÜyeTeşekkür Sayısı: 096 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2007Google'ın öncelikli amacı Pagerank'tır..
Niye forumda sordun?? Google'da arama yaptırsaydın..
"Google Arama motoru, Stanford 'da doktora yapan iki öğrenci, Larry Page (Lawrence "Larry" E. Page, Doğum yeri 1973 Ann Arbor, Michigan) ve Sergey Brin (Doğum yeri Moskova 1973, Rusya), Google'ı 1998'de kurduklarında PageRank #65533; , olgusu temelleri üzerine geliştirdiler. Google kurucuları Larry Page ve Sergey Brin (Stanford) tarafından geliştirilen web sayfalarını, derecelendiren PageRank ve bunun ağ üzerinde çalıştırılmasına dayanmaktadır. PageRank sürekli olarak Google yazılımcıları tarafından geliştirilmekte (ince ayar) ve Google arama sonuçlarının temel unsuru olmaktadır. PageRank web'in demokratik karakterine dayanmakta ve onun yoğun link yapısındaki herhangi bir sayfanın değerinin yani öneminin bulunmasında kullanmaktadır."
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Google dünyanın en büyük arama motorlarından birinin ve geliştiricisi olan şirketin adıdır.Stanford'da doktora yapan iki öğrenci, Larry Page ve Sergey Brin, Google'ı 1998'de 25 milyon dolar yasal sermayeyle kurdu. Şirketin GooglePlex denen merkez ofisi Kaliforniya'da bulunur ve tüm dünyada 10,000 civarında kişi çalıştırır.[1] Şirketin sermaye ortakları, Kleiner Perkins Caufield & Byers ve Sequoia Capital'ı kapsıyor. Şirket ayrıca, içerik sağlayıcı firmalara özel web arama çözümleri de sunuyor.
Google’ın arama teknolojisi ve kullanıcı arabirim tasarımı Google’ı günümüzün ilk-nesil arama motorlarından farklı kılar. Sadece anahtar kelime veya meta arama teknolojisi kullanmak yerine, Google en önemli sonuçları ilk getiren, gelişmiş PageRank™ teknolojisine dayanır.PageRank ağ sayfalarının önemini nesnel bir ölçeğe uyarlar; bu 500 milyon değişken ve 2 milyar terimden oluşan bir denklemin çözülmesiyle hesaplanır. PageRank ağın çok sayıda bağlantılı yapısını düzenleyici bir araç olarak kullanır. Doğal olarak, Google, Sayfa A’dan Sayfa B’ye kurulmuş her bağlantıyı, Sayfa A’dan Sayfa B’ye bir “oy” olarak yorumlar. Google bir sayfanın önemini aldığı oylarla belirler. Google ayrıca oyu veren sayfayı da inceler.
Google’ın komplike ve otomatikleştirilmiş arama metodları, insan müdahalesine engel olur. Diğer arama motorlarından farklı olarak; Google, hiç kimsenin daha yüksek listeleme yapamayacağı ve ticari amaçla sonuçları değiştiremeyeceği bir şekilde yapılandırılmıştır.
Son Düzenleme: mehmetgumusbas ~ 14 Eylül 2007 21:23