arkadaşlar 27 temmuz metallica konserine sahne önü biletim var ama son andaki sağlık problemim nedeniyle gidemicem
amacım karaborsacılık yapmak değil biletix sahne önü fiyatı 350 ytl ben 300 ytl ye satıyorum.
msn adresim: ozgurogrt@hotmail.com
burdan ekleyin her şekilde yardımcı olabilirim
düşğünenler varsa duyruluru saygılar
metallica konseri bileti satan ve ya hayrına veren
- 1
- 2
arkadaşlar 27 temmuz metallica konserine sahne önü biletim var ama son andaki sağlık problemim nedeniyle gidemicem
amacım karaborsacılık yapmak değil biletix sahne önü fiyatı 350 ytl ben 300 ytl ye satıyorum.
msn adresim: ozgurogrt@hotmail.com
burdan ekleyin her şekilde yardımcı olabilirim
düşğünenler varsa duyruluru saygılar
Elimde 50 YTL lil Metallica konseri bileti var isteyene 50 YTL ye veririm.ramazan_gorucu@mynet.com e mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.
elimde 2 tane saha içi katagorisinden bilet bulunur. cenazemiz sebebiyle gidemeyeceğiz sanirim. normal fiyatına satılıktır.
Bende var saha içi bilet resminide verebilirim 120 ytl na satıyorum.ilgilenenler pm yoluyla veya 0535 2646307 nolu teelfonla ulaşabilirler.
ankaradan verebilecegim 1 adet sahaici biletim var. isteyen ebrubingol@yahoo.com dan mail atabilir.
Arkadaslar Elimde Saha içi Biletleri var
ilgilenenler
ktolgatakmaz@gmail.com adresine mail atsınlar yada msn yoluyla ulassınlar
bu arada bilet teslimatı istanbuldur
Saha içi bileti 70Yetale:D:D
Gerçekten siteye yeni üye olan arkadaşlarımızın hepsinde Metallica bileti bulunması ve bu biletlerin satılık olması çok ilginç eğer herhangi bir haber alınıpta siteye bilet satmak için üye olunduysa da artık birşey diyemiyorum...
1 adet yeni açık tribünü biletim var.satın almak isteyenler bana 05394562380 nolu telefondan ulaşabilirler.
Coşkun OLCAGerçekten siteye yeni üye olan arkadaşlarımızın hepsinde Metallica bileti bulunması ve bu biletlerin satılık olması çok ilginç eğer herhangi bir haber alınıpta siteye bilet satmak için üye olunduysa da artık birşey diyemiyorum...para hırsı böyle birşey
zuaaa :)))) google indexledi herkes kayıt oldu, ticarete atandı :) Haydiii gelll son bilet 100 lira sahaiçi istanbul levent :D 05352646307 ehuee
XxXDaRKoXxXKonser bugün değil mi?:İnşallah bugündür de kurtuluruz artık şu bilet satışlarından
- 1
- 2