elinde metallica bileti olupta gidemiycek olan varmı?
metallica konseri bileti satan ve ya hayrına veren
- 1
- 2
Hayrına veren olursa ancak, ben de giderim.. =)
Judas Priest'ten sonra benim için çok fazla şey ifade etmiyor..
bende yok olsada hayırına kimseye vermem :)
arkadaslar bende var bilet fakat gidemiycem ilgilenenler olursa ucuzada satmaya hazırım. bilet 5. kategoridedr.ilgilenenleri bekliorum
bende olsa alın sizin olsun ama yok ki :S
Yoksa yazmayın kardeşim öyleyse.. Lazımsa yazın ya da varsa yazın.. "Olsaydı verirdim" yapma ya, eyv.. Noobs..
arkadaslar bende var uygun fiyata veriorum isteyen varmıı
emrmrthnarkadaslar bende var uygun fiyata veriorum isteyen varmıı5. kategoriydi senin bilet, yazmıştın..
"Saha içi" ise konuşalım.. Ben saha içi arıyorum sadece olursa o da.. Gerçekten isteseydim ilk çıktığında almıştım bileti..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 15 Temmuz 2008 00:48
şaka yapıyorum tabi kim hayrına verir:) gidemiycek olupta bileti satmak isteyen varsa biletin kategorisini ve istediği fiyatı yazarsa ii olur
black_labelşaka yapıyorum tabi kim hayrına verir:) gidemiycek olupta bileti satmak isteyen varsa biletin kategorisini ve istediği fiyatı yazarsa ii olur..emrmrthn yazmış işte, 5. kategori diye.. Normal satış fiyatı 75YTL, biliyosundur.. O arkadaşla temasa geç istersen..
evet arkadasım cokda abartmıyorum fiyatı eğer istersen =)
ii ozaman bağlantıya geçelim snnle
gündemdeki yerini tutuyor :) veren olursa tbr :)
black_crazy_emr@hot... ekle konusalmm =)
arkdasım bnde saha içi bi tane var bi işim cıktıgından gidemiyorum istersen sana verebilirim istiyorsn mesaj at yeter
Ben de gitme konusunda çok istekli değilim açıkçası.. En son kaça bırakırsın diye sorayım yine de.. =)
normal fiyatı neyse o olur ama en son 80 e ırakırım
5.kategori bilet 75 ben 65-60 veriorum
http://urun.gittigidiyor.com/27- ... ti_W0QQidZZ11472409
kaçırmayın derim
arkadaslar 40 ytlye 5.kategori bileti veriyorum!!
arkadaşlar 27 temmuz metallica konserine sahne önü biletim var ama son andaki sağlık problemim nedeniyle gidemicem
amacım karaborsacılık yapmak değil biletix sahne önü fiyatı 350 ytl ben 300 ytl ye satıyorum.
msn adresim: ozgurogrt@hotmail.com
burdan ekleyin her şekilde yardımcı olabilirim
düşğünenler varsa duyruluru saygılar
- 1
- 2