Forumda Metal ve Rock müzikten hoşlanan arkadaşlarım bunu seviceklerdir , bi arakadaşım için upload etmiştim fakat sizinlede paylaşayım dedim.. gerçektende çok güzel bir konserden güzel bir parça seviceğinizi umarım boyutu 68 mb
link::
Forumda Metal ve Rock müzikten hoşlanan arkadaşlarım bunu seviceklerdir , bi arakadaşım için upload etmiştim fakat sizinlede paylaşayım dedim.. gerçektende çok güzel bir konserden güzel bir parça seviceğinizi umarım boyutu 68 mb
link::
Sağol cursed. Ben bu şarkının hastasıyım. Mükemmel. Sanırım bu video bende var. Bende bu şarkıya ait, 2 klip, ve türkçe anlamı var. Süper bir başyapıt bence.
bi sürü şarkı dinlerim.. gb larca mp3 arşivim var dostum ama hi çabartmyorum 3 gün boyunca hiç bıkmadan ard arda bunu dinlediğim zamanalr olud :) , bende de 8 tane live konseri mevcut bu parçanın :)
Hakkaten şahane bir parça. Gitar çalmayı öğrensem ilk bu parçayı çalmak isterdim. Bence herkesin en az 1 kez dinlemesi gereken bir parça. Tavsiye...
bencede kardeş.. hatta ben sırf bu parça için gitar çalmayı istiyorum :)
Ben de hastasıyımdır bu ve bunun gibi artık klasikleşmiş metal parçalarının. Paylaşımın için sağol.
Evet güzel şarkı..Orta okulda en çok dinlediğim şarkıların başındaydı..
Eskimeyenlerden..
Teşekkürler cursed. Çok sevdiğim bir parça. Bir de Fuel'ın canlısı varsa o zaman daha bi makbule geçer
MTV icon diye bir program vardı bilmiyorum bilrimisin, rock gruplar Metallica 'nin bazı parçalrını seslendiriyordu, orda Fuel i avril lavigne söylemişti, bende programın tümü var ama baya büyük..300 küsür mb, metallica performansını ise elime geçerse neden olmasın :)
Apocalyptica- Nothing Else Matters.. Değişik ve hoş bir yorum. Enstrümantal..
cursedMTV icon diye bir program vardı bilmiyorum bilrimisin, rock gruplar Metallica 'nin bazı parçalrını seslendiriyordu, orda Fuel i avril lavigne söylemişti, bende programın tümü var ama baya büyük..300 küsür mb, metallica performansını ise elime geçerse neden olmasın :)Evet biliyorum, güzel bir program. Avril Lavigne i izlemiştim. Şarkıyı onun ağzından dinlemek çok çocuksu geldi bana Ayrı bi güzel oldu.
bakayım bi , iyi çalabilmişler mi ? :p
samet1986Hakkaten şahane bir parça. Gitar çalmayı öğrensem ilk bu parçayı çalmak isterdim.Moralini bozmak gibi olmasın ama girişteki soloyu atmak için serçe parmagını iyice açmayı bilmelisin.Tabir yerinde ise bilegine degmeli.Onun haricinde parçanın bir kısmı
EM,D,C,EM şeklindeydi sanırım.