Arkadaşlar. Ben Metin 2 yi indirdim official sitesinden. Ve yeni bir laptop aldım. HP Pavilion ve Orjinal vista sürümü var. Metin 2 yi indirip kurduğumda, açmaya çalışırken, (Windows belirtilen aygıta , yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir.) Yazısı çıkıyor. Bunu nasıl halledebilirim. Vistadan kaynaklanan bir sorun mu bu yoksa farklı bişey mi?
Metin 2 hata veriyor acil yardım!!!!!!!
Masaüstü kısayolundan değil de kurulu olduğu dizinden girmeyidene.Ama bu hatayı aldıysan virüs de bulaşmış olabilir.
c ye ya da d ye nereye kurduysa kurduğun bölüm de mrtin2 turkey klosörünü masa üstüne yada oyunların bulunduğu yere ke yapıştır ve ordan kloserin içindeki metin 2 simgesine tıkla oyun %100 açılır açılmasa yeniden kur dene olmasa senin pc de sorun war demek.
Denedim ama işe yaramadı. Official sitesinden indirdim orda da virüs yoktur heralde.:S Vista oldugundan olabilir mi?
Metin2 simgesine sağ tıkla,özellikler de,uyumluluk sekmesini aç ve Metin2 yi Windows XP uyumluluk modunda çalıştırmayı dene.O da olmadı sağ tıkla,yönetici olarak çalıştır de.Bir sorun yoksa bu yollardan birisiyle mutlaka çalışır.Ama çalışmazsa sisteminde bir virüs olabilir,iyi bir antivirüs ile tarat.
o halde birde oyunun kurulu olduğu dosyaya gidip oradan başlatmak eğer oradanda başlatılmıyorsa tek şey oyunu kaldırıp yeniden yüklemek.
kardeşler vistala hiçbir alakası yok abimin bilgisayarı vista ama genede m2 çalışıyor virüslede hiçbir alakası yok olsa setup ta crc hatası verir
hafıza kartımda virüslü dosya vardı içindede metin2 var virüs bulaştı ve crc verdi
arkdaşım oyunu yeni indirdin kesin benimde kardeşim istedi indirdim kendi sitesinden işletim sistemimi vista home basic aynı hatayı verdi birde orda torrentten indirmek için bir link var onu kullan o hata vermiyor;)
vistadan kaynaklanmaz internet cafe yokmu o yüklesin sende rahat et bilgisayarında :D
bendede bu sorun olmuştu dosya eksikliğinden kaynaklanıyor bittornt linkide var bittrontten sorunsuz indirilebiliyor