metin2 haksız ban acil.!!

ihsan96
05-12-2010, 11:16   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
172 mesaj

arkadaşlar ben metin2 oynuyordum. manasta xIGMIx diye bir çar kurdum. sonra da hesabım banlandı. itiraz ettim bana bu çarla gm nicki taklidi yaptığımı iddia ettiler. game master konuyu sgm iletti ama o da hesabınızı açamayız süresiz banlandı dediler. kanıt istedim o çarı açtığımı bile hatırlamıyorum. bana elimizde kanıtlar var ama gösteremeyiz dediler. ne yapmalıyım nasıl savunmalıyım kendimi..??? acil yardım orda 30 lwl'lik adamı yapana kadar canım çıktı :D atım 8 lwl 3 madalyon 2buçuk m vardı içinde bidaha yapamam o çarı acil yardım...

Illusion
19-12-2010, 20:08   |  #2  
Taze Üye
10 mesaj

Bence ban sebebin ap açık ortada. Neredeyse tüm online oyunlarda yöneticilerin kullandığı tagleri veya nick ön adlarını oyuncuların kullanması yasak.

erensamet
02-01-2011, 15:09   |  #3  
Taze Üye
8 mesaj

adını neden gm yapıyosun gm ismi yapmak yasak haksız ban değil

IsengarD
04-01-2011, 13:20   |  #4  
IsengarD avatarı
Üye
54 mesaj

Metin 2 Oyun kurallarını bilmediğin açık, ban sebebin haksız değil banned olma sebebin oyun kuralları ihlalidir ve cezası süresiz bandır. eğer metin2 oyun kurallarını bilmiyorsan aşağıdaki link yardımcı olacaktır. kurallar arasında 1. madde senin banned olma sebebini içeriyor. Üstelik son dönemlerde metin2 de hırsızlık çok fazla arttığı için yüksek lwl oyuncuların sahteleri, sahte GMler oyunda çok fazla boy göstermeye başladı amaçları oyuncuları kandırıp şifreleri ele geçirmek ve oyuncunun depo da dahil tüm envanterini boşaltmak.
senin en byük hatan ismini GM olarak almak amacın yukarıda belirttiğim sahtekarlıklardan biri değilse eğer tamamen oyun kurallarını bilmediğin için ceza almışsın, yok amacın hırsızlıksa zaten hak etmişsin. her iki durumda da hesabını geri alamazsın geçmiş olsun.  Eğer Manasta başka hesabın yoktuysa artık halikarnas serveri dışında bir serverda oynayamazsın, diğer serverlar yeni üyeliklere kapalı çünkü.

Metin2 Oyun Kuralları

Son Düzenleme: IsengarD ~ 04 Ocak 2011 13:22
takix
03-05-2011, 17:26   |  #5  
takix avatarı
Üye
61 mesaj

Benimde bir sorunum vr metin2 giriyom ıd fln şifre yazıyom pvp bu arada sonra oyuna girdim mesela birine pm atıcam birine sağ tıklayıp fısıldamaya bas dığım anda oyundan atıyor nasıl çözüm bulucam her yolu denidim olmadı.

Sayın arkadaşlar lütfen bi çözüm bulun..

serkan 199
05-05-2011, 21:28   |  #6  
Yeni Üye
49 mesaj

Haksız atılmış bir ban değil bu GM değilde crazy,suskun,edilee1,edilee009 gibi nickler bulsaydın bunlardan tonlarca var oyunda :D sende kullan nickten ban yemezsin hem :))

Lordrream
10-05-2011, 19:50   |  #7  
Lordrream avatarı
Yeni Üye
20 mesaj
Alıntı: taylanxx1  
Benimde bir sorunum vr metin2 giriyom ıd fln şifre yazıyom pvp bu arada sonra oyuna girdim mesela birine pm atıcam birine sağ tıklayıp fısıldamaya bas dığım anda oyundan atıyor nasıl çözüm bulucam her yolu denidim olmadı.

Sayın arkadaşlar lütfen bi çözüm bulun..

Pvp ise başka bir pvp kur ve sonra oynadığın pvpyi aç bazı pvplerde öyle sorunlar oluyor ama sende yanına başka bir pvp kurarak bu sorunu giderebilirsin

NoVeMBeRPaŞaLı
14-05-2011, 18:15   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj

O kadar Uğraşmışsın ve sonuç : Ban ! Hala Oynamayımı Düşüyorsun ?  Yazık sana git biraz ders çalış ondan sana ne fayda gelicek ? sadece zevk .. ama onun yerine yararlı şeylerle uğraşırsan  sonradan pişman olmazsın ...