iyi günler metro 2033 de nazilerin bulunduğu tünellere girdiğinz bir bölüm var motorlu bir araba üzarinde taramalı tüfekle düşmanları öldürüp kaçmaya çalışıyorsunuz tam yırttım derken bir buldozer çıkıveriyor o ray üzerindeki trenkalıntısını ortada bulunankanala atarken siz motoru çalıştırıp kaçmaya çalışıyorsunuz ama belli bir süre sonra menzilde siz oluyorsunuz.o buldozerin icabına bakımış olan biri varmı ve nasıl yaptığını biri anlatabilirmi
metro 2033 bölüm geçme sorunu
arkadaş bilgiyi sunmuş ayrıca nette save dosyası mevcut bendeki oyunun sürümünde bi sıkıntı vardı bi bölümü naptıysam geçemedim anladımki oyun sıkıntılı you tubede videoları izledim ve oyunun sıkıntılı olduğuna karar verdim :) ve full save indirip oyunu o şekilde bitirdim. o sıkıntıda sadece bir kapının açılmaması.
yanlız şimdide greafiksel bir sorun yaşıyorum nazi lerin bulunduğu bölgeyi geçtim yaratıklar çıktı ve bindiğim motorlu araç devrildi altından kalkarken görüntü gitti bu sorunla karılaşan oldumu? çözmüş olan varmı? sadece adamın kolunuve yüzündeki maskeyi görüyorum
bende metro 2033 te bi bölümde takıldım ilk bölümde uçan bir yaratık bize saldırıo orda bölüm bitio ya ileri bi bölümde orayı tekrar oynatıo bu sefer devam edio arkadasımız bizi kurtarıo sonra kuleye git diyo etrafımızı yaratıklar sarmış kuleye dogru ilerleyince yaratık seni öldürüo yardım ederseniz memnun olurm