microsoft offic 2003 uygulamasında değişik stilde yazı yazarken yazı stili otomatikman varsalıyan oluyor yani istediğim stilde yazı yazamıyorum.Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.
mic. wordde yazı yazma sorunu
orayı kasdetmiyorum gerçi net olarak yazdım ama yine YAZAYIM word sayfasında mesela atıyorum Comic Sans MS stilinde SÜREKLİ ŞEKİLDE yazı yazamıyorum comic sans ms stilinde veya herhangi bir stilde yazı yazarken kenidisi otomatikman ArıaL yazı stili oluyor yani varsayılan yazı stili oluyor inşallah anlatabilmişimdir
Eğer Yanlış Anlamadıysam siz sürekli olarak (yani varsayılan olarak) Comic Sans MS stilinde yazı yazmak istiyorsunuz. Bunun için Word te Yeni bir belge açın ve Biçim Yazı tipi seçeneğini tıklayın. Orada Yazı tipi Kutucuğundan sürekli kullanmak istediğiniz yazı tipini seçtikten sonra Pencerenin sol alt köşesinde yer alan "Varsayılan" düğmesini tıklayın ve tamam deyin.
(Umarım Yanlış Anlamamışımdır soruyu)
cudi_evindarEğer Yanlış Anlamadıysam siz sürekli olarak (yani varsayılan olarak) Comic Sans MS stilinde yazı yazmak istiyorsunuz. Bunun için Word te Yeni bir belge açın ve Biçim Yazı tipi seçeneğini tıklayın. Orada Yazı tipi Kutucuğundan sürekli kullanmak istediğiniz yazı tipini seçtikten sonra Pencerenin sol alt köşesinde yer alan "Varsayılan" düğmesini tıklayın ve tamam deyin.sen doğru anlamışsın arkadaşım ama malesef işe yaramadı :(
(Umarım Yanlış Anlamamışımdır soruyu)
O şekilde olması gerekiyor ama. Ben az önce yazı tipi varsayılanını değiştirdim. Gayet de güzel değişiyor, tabi Office 2007 idi. Menü biraz değişik...