gercekten inanilmaz bir urun. kullanmasaydim inanmazdim bu kadar iyi olduguna. fiyatida uygun hale gelmis. ilk ciktiginda bu bezler 30-40YTL civariydi. suanda 8-10YTL arasi. renklerine gore kullanim alanlari farkli. bendeki bez yesil. yani bilgisayar icin uygun. eger bu urunu alirsaniz ilk bas fare ve klavyenizden baslayin temizlemeye. temizledikten sonra fare elinizden kaymaz... monitorde ise hic iz birakmadan temizler. ben su yada alkol(kolonya) ile temizliyorum.
Magichand temizlik bezleri sağlıklıdır:
Magichand bezler, özel hammaddesi sayesinde anti bakteriyeldir
Bunu test etmek için Magichand’i ıslak olarak katlayın ve birkaç saat bu şekilde bırakın
Diğer herhangi bir beze aynı işlem uygulandığında bezden kötü kokular gelir,bu bakteridir
Oysa Magichandden koku gelmez
Magichand temizlik bezleri çevre dostudur: Magichand temizlik bezleri ekolojik bir üründür
Kullanım süresinin uzunluğu dolayısıyla ekolojik dengenin bozulmasını önlediği gibi kendiside deforme olduktan sonra kolayca toprağa karıştığı için doğa dostu bir üründür
Magichand, Nano teknolojisinin akıllı tekstil ürünlerinde uygulandığı biçimidir
Magichand temizlik bezleri diğer bezler gibi tozu ve kiri bir yerden diğer bir yere taşımaz, özel dokusu sayesinde tozu ve kiri kendi içine hapseder.
Tüm cam ve optik yuzeylerde etkili sonuc.
Ekstra emis kapasitesi.
Goz alici parlaklik, kusursuz temizlik.
Kullanım Alanları: Cam olan her yerde, Notebook, CRT, LCD Monitör ekranları, pencere, ayna, otomobil cami, TV tablolar, biblolar, bilgisayar, fotograf makinesi...
NOT: urunu kullanmadan once talimatlari ve kullanimi ile ilgili bolumu okuyunuz...