Microsoft'a göre IE9 yükseliyor!

CHIP Online
31-10-2011, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Microsoft, ay sonunu bile beklemeden yayınladığı raporda IE9 için bunları söyledi! İşte detaylar

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... kseliyor_30034.html

Resimlerle: Tarayıcınız için 50 HTML5 harikası site...

Microsoft, Internet Explorer 9'un Windows 7'li PC'lerdeki büyümesinden ay sonunu beklemeden konuşmayı tercih etti. Şirketin resmi IE blog'unda yapılan bir tahmine göre, "Windows 7'deki IE9, önümüzdeki ay kadar erken bir vakitte IE8'den sonraki lider modern tarayıcı olabilir".

Microsoft, web tarayıcısı kullanım bilgilerini NetMarketShare.com'dan sağlıyor. Microsoft'un rakamlarına göre IE9, Windows 7 kullanan PC'lerde Firefox ve Chrome karşısında yükselmeye devam ediyor.

Microsoft'un kullanıcıları eski Internet Explorer sürümlerinden uzaklaştırmaya çalıştığı biliniyor. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi de, eski sürümlerin daha az güvenli olması. Diğer bir nedeni ise web geliştiricilerinin yeni sürüm tarayıcılar için daha gelişmiş özellikler ekleyebilmeleri.

Tüm konu: Microsoft'a göre IE9 yükseliyor!

Resimlerle: Tarayıcınız için 50 HTML5 harikası site...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un bu tahminine katılıyor musunuz?

Batuhan Karsan 26
02-11-2011, 06:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Ben tasarımını beğenmediğim ve facebook sorunu için 8 e dönmüştüm.Oda çok yavaştı.Sonra tasarımını ayarlamayı buldum.Birtek Facebook sorunu kaldı.Ona da gözlerim alışıyor artık..