Microsoft, bu Windows 8 uygulamalarını seçti!

CHIP Online
20-04-2013, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un Windows 8 için düzenlediği yarışmada ortaya çıkan fikirler herkesi büyüledi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... ni-secti_39881.html

Resimlerle: Windows 7'yi Windows 8'e dönüştürün!

Microsoft, Ocak ayında yazılım geliştiricilerine kaliteli Windows 8 uygulamları geliştirmede yardım edeceği bir yarışma başlatmıştı. Geliştiriciler, tekliflerini video ile Microsoft'a gönderdikten sonra şirket, bu tekliflerden en iyilerini gerçeğe dönüştürme konusunda yardımcı oldu.

Windows Startup Challenge yarışmasının en büyük ödülü ise uygulamanın bu hafta yapılan DEMO Mobile konferansında gösterilmesiydi. Bu uygulamalara vurgu yapan Microsoft'un resmi blog'unda tanıtılan uygulamalardan bir tanesi olan Touchmail, dokunmatik ekranlara özel geliştirilmiş bir e-posta uygulaması ve Seattle merkezli Vinci's Garage tarafından geliştirilmiş.

DEMO Mobile'da gösterilen diğer bir uygulama olan KinectHealth ise fitness konulu, kullanıcıların kilo vermesine yardımcı olan bir uygulama. Başarılı uygulamalardan bir diğeri Envvied, çevrimiçi fotoğraflarda rastladığınız kıyafet ve moda ürünlerini satın almaya yardımcı olmayı amaçlıyor.

Son olarak görsterilen uygulama Linxi Bookmarks ise kullanıcının favori web sitelerini bir Windows 8 Modern arayüzü altında topluyor, bu sayede Windows 8'in giriş ekranını kalabalıktan kurtarıyor.

Tüm Konu: Microsoft, bu Windows 8 uygulamalarını seçti!

Resimlerle: Windows 7'yi Windows 8'e dönüştürün!

Kaynak: www.chip.com.tr