ciyo37 sormuş:
internete bağlandıktan bir süre sonra bağlantı gidiyor.aslında var.modem internete bağlı.ama bilgisayarda yok.
ağ tanılama yaptığımda Windows bu bilgisayarın ağa bağlanma sorunu yaşadığını onayladı.Windows otomatik olarak giderilemeyen bir sorun buldu.iletisi alıyorum.aygıt yöneticisine baktım bir problem var mı diye şunu gördüm.Microsoft ISATAP Bağdaştırıcısı nın üzerinde ünlem işareti var..detaylarına baktığımda ise :
****Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)
Bu aygıtla ilgili verileri Microsoft'a göndermek ve kullanılabilen bir çözüm olup olmadığını görmek için 'Çözümleri denetle'yi tıklatın.***
yazıyor.sürücüyü güncellemek istediğimde zaten güncel durumda diye bir ileti alıyorum.devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim.ama yine olmadı.işin tuhafı bunlar olurken modem çaşışıyor.bağlantı var.yine ağa bağlanma sorunu yaşadığını söylüyor
işin garibi bunlar olurken aslında bağlantı var.
hatta da problem var sık sık bağlantı kopmalaro oluyor.telekom a gittim hat normal diyorlar ısrarla.modemin firmware yazılımın güncel .işin tuhafı sorun nerde.telekom hat temiz diyor.acaba ev içinde telefon hattında bir yer de mi sorun var ? yoksa modem le vista arasında bir uyumsuzluk mu ? onu anlasam ona göre hareket edecem.şimdiye kadar pek çok sorunum oldu hepsini çözdüm.ama böyle karışık birsorun görmedim.
yardımlarınızı bekliyorum.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Asus Notebook F3 Series
CPU :Intel Core 2 Duo CPU T 5220 1.5 GHZ
bellek: 1 GB
modem: Airties RT-205 Wireless
sabit disk:Hitachi 120 GB
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)