Microsoftun kablosuz mouse var.Normal bir usb büyüklüğünde bilgisayar usb si var.Bilgisayarda 4 tane usb girişi var.Ben usb yi taktığımda usb çalışmadığından tanıyamadı diyor.Diğer girişe takıyorum 1 2 kere reset tuşuna basıyorum açılıyor.Bazende direk takar takmaz tanıyor ve çalıştırıyor.Nedenini bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum
Microsoft Kablolu Mouse
Başka bir fare denedin mi? Farende sorun olabilir .Ayrıca usb girişlerini test edebileceğin başka usb aygıtın varsa (mesela usb bellek) her birine teker teker tak.Eğer hepsinde de aygıtın görünürse usb girişlerinde sorun yok demektir.Fareyide başka bilgisayarda dene.Eğer sorun çözülmezse faren bozuk diyebiliriz.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
162 mesaj
Usb bellek denedim hepsinde çalıştı.Laptupun arkasında 1, yanında 3 usb giriş var.Genellikler yanını kullanıyordum.Artık arkadakinde deneyeceğim biraz.
drivers tanımlama hatası var. Bendede kablolu mausta var o sorun usb ye takınca skot girişi biosu resetlemedikce tanımıyor :D
garip ya maus usb türünde skot takımı için skotlayıcısı var :D o yüzden skotu çıakrtıpta usb yi takmıyorum.