Barış sormuş:
İyi günler,
Bugün Windows Vista ile uyumlu diye "Microsoft LifeCam VX-3000" modelinde yeni bir webcam aldım. Driver CD si XP uyumlu olduğu için Vista kabul etmedi ve 117 mb lık vista driver ını internetten indirip kurdum ve daha sonra restart atarak usb ile webcam bağlantısını kurdum. Yeni donanım bulundu diye bir uyarı belirdi ve önerilen de "yükle" düğmesi olunca yüklemesini istedim fakat CD de ya da bilgisayarımda hiçbir şekilde USB camera adlı bir aygıt driver ı bulunamadı ve yüklenemedi hatası verdi... Aynı webcam i XP ye bağlayıp aynı şekilde yüklediğimde çok güzel bir şekilde çalışıyor. Acaba bu bir Vista sorunu mudur? Ama Vista uyumludur diye yazıyor kullanım kılavuzunda, hatta ben özellikle de sordum aldığım yere Vista uyumlu değil mi diye. Ama öyle bir şey olsaydı herhalde yazmazlardı kutunun üstüne uyumludur diye... Sizce nasıl yaparım da Vista ya webcam imi tanıtabilirim?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
Barış KARAKUŞ
bariskarakus007@hotmail.com
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
işlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.00 GHz
Bellek (RAM): 1 gb
Sistem Türü: Windows Vista Ultimate 32 bit
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7500 LE
Hafıza (HDD): 200 gb
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)