Microsoft Mühendislik MCSE,MCDBA,CISCO Egitimi!!!

hellguard46
07-10-2010, 11:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

[COLOR="Red"]Microsoft Mühendislik Egitimi-Network-MCSE,MCDBA,MCITP,MCTS Görsel Eğitim Seti[/COLOR]
Arkadaşlar bu seti ile istediğiniz şirketin network sistemini yönetebilecek kapasiteye ulaşabilirsiniz.
Anlatım son derece basittir ve video anlatımlıdır.0 dan Profesyonel düzeye video anlatım ile gerçekleşmektedir.
Şuan bilgeadamda bile wireless network anlatımı yok.Fakat bu sette bu bile mevcut.
Sadece sertifika için değil bu işte profesyonel olmak için bile elinizin altında bulunması gereken bir set
Toplamda 300 Saatlik profesyonel bir settir.
Zamanında çok araştirma yaptım kurslar vs. fakat bu seti bulduktan sonra hiçbirine ihtiyaç duymadım.
Bu zamanda bilişim sektöründe bu bilgileri olmayan adamın işi yok.
Ayrıca Sınavlar hakkında da yardımcı olurum.
Kurslara milyarlar vermenin hiçbir anlamı yok. Seti alınca teşekkür edeceksiniz.
toplam 43 Cdlik bu set size 6 Dvd olarak gönderilecektir.
MCSE,MCDBA,MCITP,MCTS Görsel Eğitim Seti İçeriği:
KONULAR:
1-Active Directory
2-File Servers
3-Web Servers
4-DNS Servers
5-ISA Server 2004
6-WINS Servers Infrastructure
7-Internet Gateways
8-Virtual Private Networks
9-Routers & Packet Filters
10-Server Security
11-Network Security
12-Advanced Security
13-Windows XP MCSE Exam 70-270 Training
14-Group Policy
15-Wireless Networking
16-Sites and Services
17-Exchange Server 2000
18-Exchange Server 2003
19-Cisco Routing
20-Linux Networking
21-Windows Vista Training
22-Cisco CCNP CIT
23-Cisco CCNP (BSCI)
24-Cisco CCNP (BCMSN)
25-Cisco CCNP (BCRAN)
BU SET SADECE 50 YTL DİR.

[COLOR="red"]Not:[/COLOR]
İstanbul İçi elden teslim edebilirim.
Arkadaşlar Ödemeyi havale olarak yapabilirsiniz.Havale işlemleri artık bankamatiklerdende yapılabilmektedir.
Yada güvenmem v.s gibi düşünceleriniz olursa gittigidiyor.com üzerindende güvenli alışveriş yapabiliriz ayrıca kredi karti ilede ödeme yapabilrisiniz.12 Ay Taksitle satiş yapabiliriz.
Önce parayi ödersiniz gittigidiyor.com dan sonra set adresinize gelir.kontrol edersiniz ve onay verirsiniz ödeme benim hesabıma geçer.
Msnde Gün boyu Online yardımcı olabilirim...
Arkadaşlar işlerimdeki yoğunluk nedeniyle msn yada mail ile daha hizli cevap verebilirim.
[COLOR="Red"]Msn & Mail : [email]hellguard46@hotmail.com[/email][/COLOR]

cassano238
21-09-2012, 16:42   |  #2  
Yeni Üye
26 mesaj

Ben cisco eğitimimi bilişim eğitim merkezinde almıştım gercekten aldığım sertifika sayesınde suanda duzgun bir işim ve hayatım var bu tarz sertifika eğitimlerinde gittiğiniz kursun kaliteli ve sertifikasının microsoft gibi kurumlar tarafından onaylı olmasına dikkat edin.Ben bunu yaptım suanda faydasını goruyorum işte :)

cassano238
06-12-2012, 17:09   |  #3  
Yeni Üye
26 mesaj

Cisco ve mcse gercekten kariyer acısından cok onemli kursunuz nasıl bılemıyorum o yuzden yorum yapmıycam fakat bilişim eğitim merkezinde almıştım ben sertifikalarımı gercekten cok faydalı olmuştu iş hayatım acısından..

black_flood
06-12-2012, 17:31   |  #4  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

evet bu eğitimler çok önemli ama geçerliliği olan illerde yaşayabiliyorsanız yoksa resmen çöp kadar değeri bulamıyor bilgiler.

ben antalyadayım ve daha adam akıllı çalışacak biryer bulamadım sistem mühendisliği sistem uzmanlığı ve teknik İngilizce eğitimlerini aldım. sistem uzmanlığı eğitimine hiç katılmadım tek sınav ile bitirdim işi sistem mühendisliği eğitiminin tümüne katıldım bilge adamda. ve teknik İngilizce eğitimlerinede. antalyada iş gücü ücreti olarak genellemenin üstünde sadece agrari ücret geçerli olduğu içinde dikiş tutturamadım daha. tam 6 senedir bir fiil dışarıdan tek başıma iş yapıyorum ve 6 senedir nasıl yaptım nasıl tüm ihtiyaçlarımı karşıladığımı ben bile anlayamadım. İstanbul,ankara,bursa gibi yerlerde yada izmirde yaşıyor olsaydım çoktan düzeni kurmuştum.

bu seti satın almak isterim çünkü exchange server eğitimi almadım ve kurmadım hiç sadece basit outlok express tarzı yazılımlara hitap eden mail server kurup çalıştırdım sadece.  1 hafta sonra görüşeceğiz fiyat makul çünkü.