Windows vista x32 kullanıcısıyım.GTA IV oyununu yüklemek için gerekli olan Microsoft NET. Framework 3.5'ü yüklemek istedim.
Yüklerken bana uyarı çıktı ve yüklemeyi tamamlamak için windows xp service pack 2 update information'ı yükleyiniz.Vista'ya bunu yüklersem sorun gider mi?
Microsoft NET. Framework 3.5
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
sp2 xp ye ait vista da olmaz siz antivirüsü falan kapatıp tekrar yükleyin
OP Yeni Üye
23 mesaj
Anti virüs dışında hangi programlar yüklemeyi engelleyebilir?Anti virüsü kapadıktan sonra yüklemeyi denedim yine aynı hatayı verdi:S
OP Yeni Üye
23 mesaj
vista kullanıcısıyım
Vistaya yükleyebilirmiyim?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj
Vista zaten kendi net.3.0 ile geliyor buda GTA IV için yeterli ayrıca program ekle kaldırdan windows bileşenlerini aç orda net.3.0 devredemi devre dışımı bak devre dışı ise engel olabilir.
Üye
73 mesaj
cyprustyleWindows vista x32 kullanıcısıyım.GTA IV oyununu yüklemek için gerekli olan Microsoft NET. Framework 3.5'ü yüklemek istedim.Microsoft NET. Framework 3.5'ü yüklerken vista sürümü olmasına dikakt etinizmi çünkü vistada son sistem geliyor zaten uyumsuzluk olabilir
Yüklerken bana uyarı çıktı ve yüklemeyi tamamlamak için windows xp service pack 2 update information'ı yükleyiniz.Vista'ya bunu yüklersem sorun gider mi?