Microsoft Office Outlook 2003 sifre ve kullanici

vagabont
31-08-2008, 19:41   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
103 mesaj

herkese selamlar,kusura bakmayin biraz uzun anlatim olacak. benim sorum su sekilde olacak. diyelimki benim bir web sitem var ismide www.sanal.net olsun vede burdan uyeler yada misafir olarak girmis kisiler mesaj yazsinlar sanal@sanal.net adresine.ayni sekilde xxx@sanal.net , xxx1@sanal.net vede xxx2@sanal.net  diyede sahsa ait adresler olsun.
Microsoft Office Outlook 2003 te butun kayitlar normal bir sekilde yapildigini farz edersek!!!
1)sanal@sanal.net uzerinden gelen butun emailleri birden fazal adam istedigi zaman okusun.1 taneside okumak istediginde surekli sifre istesin sifre dogru olmasina ragmen gene sifre diye tuttursun.bunun sebebi nedir?
2)xxx@sanal.net adina gelen email outlook uzerinden okuyamasin ama sanal@sanal.net ten gelenleri okuyor olsun.bu sorun neden kaynaklanir?
simdiden tesekkurler

I Love GS
31-08-2008, 19:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
448 mesaj

of nsl anlattın bea birşey anlamadım kafam bir garip oldu:D 2.sorudan hiç birşey anlamadım 1. sorudan yine birşeyler anladım biraz
flood yaptığımı düşüünmezsiniz inş
ama ben bu sorunun cevabını bilmiyorum:D
malesef:D

Son Düzenleme: I Love GS ~ 31 Ağustos 2008 19:56
Banned
31-08-2008, 20:03   |  #3  
Banlandı
1,098 mesaj

Hönk..!? şeklinde kaldım hiç bişi anlamadım.. Bide şey böyle böyle olsun diyosun sonrada bu sorunlar neden kaynaklanır diyosun.. :D daha iyi açıklarsan yardımcı olabilirim..

vagabont
31-08-2008, 20:21   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
103 mesaj

oda guzel ozaman iki kisi anlamadiysa sorun yazandadir:))
kisaca websayfasi olan birkisiye,
gonderilen emailleri outlook 2003 uzerinden okusun.belli bir zaman sonra hem web sayfasinin hemde kendi sahsi email adreslerini okumak istediginde iki sorunla karsilasiyor.birincisi kendi emaillerini okuyamiyor, web sayfasina ait emalleri okurkende surekli outlook sifre isteminde bulunuyor.sifre dogru ama outlook bunu saniye basi tekrarliyo

I Love GS
31-08-2008, 20:30   |  #5  
Yıllanmış Üye
448 mesaj

dostum senin anlattığındanda bişi anlamadım :D

baristaner
16-09-2009, 15:09   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

Merhaba,
Arkadaşımız teknik kavramlara henüz yabancı sanırım o yüzden biraz karışık anlatmış ama anlaşılmayacak bir şey yok. Hem en azından yazım kurallarına dikkat etmeye çalışmış, "nsl?, bea, inş... bişi annamadım" gibi var olmayan kelimeler kullanmamış. :)
Diyor ki, bir web sayfası üzerinden mail formu ile gelen e-postaları Outlook 2003 programıyla okumak istiyoruz.
1- Outlook un sürekli kullanıcı adı ve şifre istemesi problemi oluşmuş. Sanırım şifreyi hatırla dediğinde de hatırlamıyor ve program ardı arkasına kullanıcı adı-şifre istiyor. Eğer Outlook hesap ayarları doğruysa, kullanıcı ve şifre hatalı değilse bunun sebebi: Windows registry de kullanıcı hesabına ait Protected Storage System Provider alt anahtarında yanlıs bilgi bulunmasıdır. Çözümü bu adreste anlatılmıştır: http://support.microsoft.com/kb/290684/tr
2- Diğer e-posta hesabından iletilerinizi okuyamıyorsanız, hesap ayarlarını kontrol edin. Aklıma başka birşey gelmiyor.