arkada$Lar, sistemimde McAfee virüs programı vardı. panda virüs programı aLdık ve bütün $irkete onu yükLedik. doLayısı iLe eski virüs programLarını uninstaLL ettim. fakat yukarıda gördüğünüz uyarıyı her Microsoft outLook açıLı$ında aLmaya ba$LAdım. office XP programını kompLe uninstaLL edip tekrar kurdum, regeditten verdiği hata iLe iLgiLi ara$tırma yaptım kısayoLu ve ya bağLantıyı siLmek adına ama yok yok yok. bu konuda yardımLarınıza ihtiyacım var.... iLgiLenen arkada$Lara $imdiden te$ekkür ederim....
Microsoft Outlook Sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Okuduğum foruma göre registry'de mc afee ile ilgili kalıntı kalmış olabilir deniyor. Yani mc afee sistemden kalkmış olsa bile kayıt defterinde bazı entry'ler kalımş. Başlat/Çalıştır/regedit yazın ve Düzen/bul penceresine mc afee yazarak çıkan tüm değerleri silin. A<ma sadece mc afee ile ilgili olsun, aksi takdirde registry'de yapacağınız hataların telafisi mümkün olmayabilir.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
registry kaydında mcafee iLe iLgiLi kayıt yok. zaten sorunum çözüLdü. panda uninstaLL ettim, office uninstaLL ettim yeniden ba$Lattım. önce panda kurdum yeniden ba$Lattım, office kurdum yeniden ba$Lattım. sorun haLLoLdu. iLgine te$ekkürLer arkada$ım.