Microsoft Outlook Sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Dj_MeRo
17-02-2006, 08:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

arkada$Lar, sistemimde McAfee virüs programı vardı. panda virüs programı aLdık ve bütün $irkete onu yükLedik. doLayısı iLe eski virüs programLarını uninstaLL ettim. fakat yukarıda gördüğünüz uyarıyı her Microsoft outLook açıLı$ında aLmaya ba$LAdım. office XP programını kompLe uninstaLL edip tekrar kurdum, regeditten verdiği hata iLe iLgiLi ara$tırma yaptım kısayoLu ve ya bağLantıyı siLmek adına ama yok yok yok. bu konuda yardımLarınıza ihtiyacım var.... iLgiLenen arkada$Lara $imdiden te$ekkür ederim....

Der Rote BaroN
24-02-2006, 11:44   |  #2  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Okuduğum foruma göre registry'de mc afee ile ilgili kalıntı kalmış olabilir deniyor. Yani mc afee sistemden kalkmış olsa bile kayıt defterinde bazı entry'ler kalımş. Başlat/Çalıştır/regedit yazın ve Düzen/bul penceresine mc afee yazarak çıkan tüm değerleri silin. A<ma sadece mc afee ile ilgili olsun, aksi takdirde registry'de yapacağınız hataların telafisi mümkün olmayabilir.

Dj_MeRo
24-02-2006, 11:49   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006

registry kaydında mcafee iLe iLgiLi kayıt yok. zaten sorunum çözüLdü. panda uninstaLL ettim, office uninstaLL ettim yeniden ba$Lattım. önce panda kurdum yeniden ba$Lattım, office kurdum yeniden ba$Lattım. sorun haLLoLdu. iLgine te$ekkürLer arkada$ım.