microsoft outlook

HPQ-User
28-02-2009, 21:59   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

seas71 sormuş:
hp pavillion dv9000 kullanıyorum. bilgisayar servisindkeiler oriijinla windows'u yedeklemeden yıktıkları için, yerine kırılmış vista yüklemişler.
kullandığım microsoft outlook programı aşırı yavaşlığı ile bilgisayardaki bütün kullanım hızını etkiliyor.
normalde 3/4 dakikada indirdiğim emaillerim 1 saatte bile zor çekilir oldu.
windows orijinal alırsa bu sorun gidermi yoksa outlook ta genel sorunmudur bu aşırı kasma ?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
hp pavillion dv9000 dizüstü kullanıyorum.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; InfoPath.2; .NET CLR 2.0.50727)

Banned
28-02-2009, 22:46   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Sorun işletm sisteminden değil,  bu bilgisayarlarda recovery yaparak format atılacağını bile bilmeyip, recovery bölümününde, işletim sistemininde içine eden (af buyrun) öküzlerin sistemi hatalı kurmasından kaynaklanıyordur. Hatta o öküzler hatalı kurmada değil kuramamıştır bile. Belkide lan sürücüleri vs. yüklenmemiştir veya yükledikleri ofis editlenmiş hatalıdır.   Kusura bakmayında e be gözüm bilgisayarın açılışında F10 tuşuna sonrada B veya K tuşuna basmayı bilmiyormuydunuz veya her açılışta burada yazanlar neler diye merak etmedinizdemi başkalarına sistem kurdurdunuz. Oysa bu iki tuşa basıp 1-2 saat bekleseniz bilgisayarınız sizi format atılmış olarak karşılardı.  Bu vakitten sora ne diyelim varsa recovery dvd setiniz onlarla format atın, yoksa Hp den temin edin (ücret talep edeceklerdir) yada bu işi gerçekten bilen birilerine format attırın. Sorun craktan değil hatalı yüklemeden veya yüklenen içeriğin hatalı olmasındandır. Belirtmeyi unuttum güvenlik duvarı veya güvenlik yazılımıda bu soruna sebeb olabilir.

Son Düzenleme: khramn ~ 28 Şubat 2009 22:47