arkadaşlar ben Windows 7 Build 7229 kullanıyorum ve bu Microsoft Silverlight 3'ü kurdum sözde Adobe Flash Player'i dengi bir programmış. Adobe Flash Player'isildim onun yerine Microsoft Silverlight 3'ü kurdum internet üzerinde video izlemeye kalkınca Adobe Flash Player'i indirin diyor.
Microsoft Silverlight 3
Bunuda ekleyim dedim belki dahada yardımcı olur:
Silverlight, WMV ile VC-1 türü videoları ve WMA, MP3 formatlı ses içeriklerini desteklenen tüm tarayıcılarda oynatılmasını, çalıştığı sistemde Windows Media Player veya ActiveX eklentilerine ihtiyaç duymadan sağlıyor. Silverlight 3.0 sürümü ile beraber yazılım geliştiricilerin kendi video codeclerine ait decoder'ları uygulamalarına entegre etmeleri de sağlanıyor.
Size kim böyle bir şey dedi? CHIP Online'dan biri dediyse kaynak vaeriniz lütfen. Böyle bir şey yok. Flash Player ve Silverlight benzer amaçlara hizmet ederler fakat ikisi de farklı uygulamaları desteklerler.
Örneğin ikisi de web sayfaalrındaki video vb hareketli içerik için tasarlnamışlardır ama Flash Player için yazılan uygulamalar farklı, Silverlight için farklıdır.
Kısacası ikisi de sisteminizde olmalı!
Size kim böyle bir şey dedi? CHIP Online'dan biri dediyse kaynak vaeriniz lütfen. Böyle bir şey yok. Flash Player ve Silverlight benzer amaçlara hizmet ederler fakat ikisi de farklı uygulamaları desteklerler.Örneğin ikisi de web sayfaalrındaki video vb hareketli içerik için tasarlnamışlardır ama Flash Player için yazılan uygulamalar farklı, Silverlight için farklıdır.
Kısacası ikisi de sisteminizde olmalı!
Katılıyorum.. İkisininde yaptığı işler farklı :)
internette dolaşırken bir makalede okumuştum Microsoft: Adobe Flash Player'e rakip olarak çıkartıyor diye. o yüzden bende yükledim ama Flash Player'i sildim SilverLight 3'ü yükledim video seyretmeye kalkıncada dediğim gibi Adobe Flash Player'i yükleyin diye bir uyarı aldım.
bana da silverling lazim amma ki yukleye bilmirem hec ne ede bilerem