Microsoft sonunda bunu da gördü!

CHIP Online
25-12-2011, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu haberde okuyacaklarınız; eminiz Microsoft ve patronu Ballmer'ı pek de sevindirmemiştir...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... da-gordu_30898.html

Resimlerle: Microsoft'un 35 yıllık hayatında önemli anlar

Hüseyin Cem Köylü

Glassdoor.com'un yaptığı sıralamada çalışanların CEO'ları hakkında ne kadar olumlu düşündüğü soruldu ve Microsoft'un patronu Steve Ballmer listenin sondan 3. sırasında kendine yer buldu. Site her sene yayınladığı listede çalışanların siteye girerek verdiği oyları baz alıyor. Ballmer'ı, sondan ikinci olan Yahoo CEO'su Timothy Morse ve sonuncu olan Xerox CEO'su Ursula Burns izliyor.

Listenin başında yüzde 96 olumlu oy ile Apple CEO'su Tim Cook yer alırken onu Google'ın CEO'su Larry Page yüzde 92 ile ve Facebook'un patronu Mark Zuckerberg yüzde 89 ile takip ediyor.

Sitenin Microsoft'a başka kötü haberleri de var: Yapılan başka bir araştırmada "çalışılabilecek en iyi 50 şirket" arasında Microsoft bulunmuyor. Facebook bu listede 3. sırada yer alırken Google 5. ve Apple 10. sırada bulunuyor.

Glassdoor.com'un Ballmer'a ilk darbesi bu değil, nisan ayına dönecek olursak Ballmer aldığı yüzde 40 oyla en kötü CEO olarak gösterilmişti.

Peki bu puanlar Ballmer'ın Microsoft'taki geleceğini etkiler mi? Hiç sanmıyoruz... Geçen sene istifasını vermesi için şirket içinden yükselen sesler oldu fakat istifasıyla ilgili bir işaret gündeme gelmedi. Ballmer ise 2018 yılında emekli olacağını söyledi ve görünüşe göre de o tarihe kadar Microsoft'a patronluk etmeye devam edecek.


Tüm konu: Microsoft sonunda bunu da gördü!

İzleyin: Bu adam neden bağırıyor?

Resimlerle: Microsoft'un 35 yıllık hayatında önemli anlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Teknoloji devlerinden birinde çalışma imkanınız olsaydı hangisini seçerdiniz?