Microsoft'tan herkese Virtual PC armağanı!

CHIP Online
03-09-2008, 15:20   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Hem IE8'i risksizce test edin hem de Windows Vista'yı veya Windows XP'yi ücretsiz olarak kullanın...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Micr ... -armagani_8526.html

Microsoft, Internet Explorer 8'in yeni betasını test etmeniz için güncelleştirilmiş bir Windows-XP-imajını indirmeye sundu. İlgili kullanıcılar tarayıcıyı asıl sistemlerine kurmadan IE8'i deneyebilirler. Fakat ücretsiz işletim sistemi sadece Microsoft'un yine ücretsiz olarak sunduğu Virtual PC aracı ile çalışıyor.

Virtual PC hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse: Program belli başlı işletim sistemlerini sanal olarak, asıl sisteminize kurulum yapmanıza gerek kalmadan test etmenizi sağlıyor. Yazılım sayesinde PC'nizin içinde sanki ikinci bir PC daha varmış gibi yeni bir işletim sistemi kurabiliyorsunuz; hem de herhangi bir risk olmadan. Sonuçta tüm süreç sanal bir ortamda gerçekleşiyor.

Bunun dışında firma güncel işletim sisteminin avantajlarını 2009 Ocağına kadar detaylı olarak test etmenizi sağlayan bir Windows-Vista-imajı da sunuyor. Bu sanal Vista'da sadece Aero kullanıcı arabiriminden feragat etmeniz gerekiyor.

Download: Internet Explorer Application Compatibility VPC Image

Tüm konu: Microsoft'tan herkese Virtual PC armağanı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un bu jesti hakkındaki düşünceleriniz...

TuncaBozkurt
03-09-2008, 22:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj

Limitsiz kullanılıyorsa oldukça iyiymiş. Deneyeceğim.

Fattur
06-09-2008, 01:41   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

vaay. vsitayı beleşe dağıtıyor adam :D:D