Microsoft'tan Office paketinde dev indirim!

CHIP Online
22-09-2008, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Microsoft Office 2007'nin satış fiyatını indirdi. Yeni fiyat ve sürüm bilgileri burada...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Micr ... v-indirim_8811.html

Türkiye'de bilgisayar kullanımını yaygınlaştırmak için çalışan Microsoft Türkiye, bireysel kullanıcılara önemli bir yazılım desteği sağladı. Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007'nin fiyatı,  69 dolara indi. Bu fiyattan Microsoft Office satın alanlar ayrıca bir dizi hediyenin de sahibi olacaklar. İndirimli Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007 bütün teknoloji marketlerinde satışa sunuldu.

Microsoft Türkiye yazılımda önemli bir fiyat indirimine imza attı. Türkiye'de bilgisayar okur yazarlığının artmasını ve daha fazla sayıda bireysel kullanıcının bilgisayarla potansiyellerini gerçekleştirmelerini sağlamak isteyen Microsoft Türkiye, Microsoft Office'in fiyatında indirime gitti. Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007 69 dolar artı KDV fiyatıyla satışa sunuldu. Ürünü bütün teknoloji marketlerde bulmak mümkün. Uygulamanın eğitime ve öğrencilerin bilgisayar kullanımının artmasına  önemli katkılar yapması bekleniyor.

Microsoft Office Ev ve Öğrenci Sürümü 2007'yi satın alanlar ayrıca ücretsiz Microsoft Office Eğitim CD'si, Microsoft Office Temel Eğitim Sertifikası sahibi olacaklar. Bunun yanı sıra Kasım ayı sonuna kadar Bilge Adam'ın Office 2007 sınıf eğitimlerinde 69 dolarlık indirim kazanacaklar.

Microsoft Office Eğitim CD'sinde Word, Excel, PowerPoint ve OneNote eğitimleri yer alıyor. CD'nin içinden çıkan kampanya koduyla çevrim içi bir sınava girildiği ve başarılı olunduğu takdirde Microsoft Office Temel Eğitim Sertifikası alınabiliyor.

Tüm konu: Microsoft'tan Office paketinde dev indirim!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un bu indirimini nasıl karşılıyorsunuz?

Lammoth
22-09-2008, 21:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
178 mesaj

Ben Office i aldıktan 2 gün sonra bu kampanyanın çıkmasını iyi karşılamıyorum :) Gerçi ben de 100 liraya aldım Office 2007 Home and Student ı  ama yanında hediyeleri yoktu.

Böyle bir şey yapması çok hoş. Microsoft dan tek arzum, Vista Home sürümlerini de Office Home da olduğu gibi 3 pc ye kadar lisanslama olsun.

Banned
22-09-2008, 21:34   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

bence o fiyat bile çok fazla biraz daha indirebilirdi

Lammoth
22-09-2008, 23:11   |  #4  
Yıllanmış Üye
178 mesaj

Office in ticari sürümlerinin fiyatının 1/6 sı fiyatta. Office 2007 Standart sürümün fiyatı 600 lira. Word, Excel, powerpoint ve outlook var. Ev sürümünün tek farkı outlook yerine OneNote olması. OneNote da sadece ev sürümünde ve Enterprise da var. Oldukça da hoş bir şey.

Toxic
22-09-2008, 23:41   |  #5  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

demek office 2007 standart sürüm 600 ytl :) çok azmış :D ben giderim o paraya indirimli bir dizüstü pc alırım.

4mtsahin4
22-09-2008, 23:57   |  #6  
Taze Üye
4 mesaj

Bana office 2007 ücretsiz geldi. Aynı fiyata dizüstü alın zaten hediye ediyolar. Hemde kendileri kuruyo :D :D :D :D

dagyar
23-09-2008, 00:07   |  #7  
dagyar avatarı
Taze Üye
8 mesaj

ben şu anda polonyadayım. burda da 60€'dan satışa sundular. açıkcası microsoft'un sadece "Türkiye'de bilgisayar kullanımını yaygınlaştırmak için" diye tabir ettiği indirim diğer ofis araçlarının altarnatiflerinin çoğalmasından kaynaklı. chip dergisinde  bu ayki sayısında güzel bi makale var, ofis altarnatifleri üzerine. KOBİ çalışanlarına tavsiye ederim. bir göz atın.