NURİ BABA sormuş:
Üç gündür Mikrosofttan, bilgisayarıma uyarı geliyor..Böyle uyarıya ilk kez rastlıyorum..."Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz" başlığı altında benden orjinal yazılım satın almamı istiyor...Oysa 3 yıl önce almıştım ve yüklemiştim ama geçen yıl format atıldıktan sonra CD kayboldu..Bu yıl da, sürekli olarak "ofis programına" takmışlardı ve sonunda bilgisayarım çöktü..Yeniden format atıldı (korsan) ve ofis programını bile yüklemedim..
Ayrıca, masa üstü devamlı kapkara oluyor...Masaüstüne resim koyuyorum ama akşam kapatıp sabah açınca o resim yine yokoluyor ve yeniden kararıyor..Ama ekranın sağ altında ayrıntılı uyarı sürekli oluyor...
Bilgisayarı ilk açtığımda da, sanki bir program yüklermiş gibi, çözümü şimdi bul gibi yazılar çıkıyor.."Daha sonra" diyerek geçiştiriyorum...
Eğer, bazı kişileri veya kurumları işletmeleri ihbar edersem, bana bedava 149 $ lık yazılımı vereceklermiş...
Soysuzlara bak...Ulan biz ihbarcı mıyız ? 149 $ la bizi satın alacaklar...biz de esnaf arkadaşları curnalliyeceğiz...!!!
Sevgili dostlar ; ben ne halt edeceğim...???
Bu arada belirteyim...60 yaşında emekli bir ameleyim..
Hepinize içten sevgilerimi sunuyorum...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Hiç bilgim yok...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 (.NET CLR 3.5.30729)