Microsoft'tan "sağlam" çıkış!

CHIP Online
26-04-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, geçtiğimiz günlerde yayınlanan test sonucuna "çok sağlam" bir cevapla karşılık verdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... am-cikis_39932.html

Resimlerle: En iyi ücretsiz Bing oyunları!

Geçtiğimiz haftalarda Almanya merkezli bağımsız kuruluş AV-Test'in yayınladığı araştırma sonuçları, Bing'in Google'a göre arama sonuçlarında 5 kat daha fazla zararlı sonuç gösterdiğini iddia etmişti.

Microsoft ise geçtiğimiz Cuma Bing blog'unda yayınladığı bir gönderide AV-Test'in araştırmasının sonuçlarının doğru olmadığını iddia etti. Microsoft'a göre AV-Test, Bing.com web sitesinde arama yapmak yerine Bing API'sını kullanmıştı. Bu ise Bing'in sonuçlar sayfasındaki uyarı sisteminin yok sayılması anlamına geliyordu.

Blog'da Bing'in zararlı sonuçları sonuç listesi arasından çıkarmak yerine kullanıcıları uyardığına dikkat çekiliyor. Bunun nedeni ise bazı zararlı olmayan bağlantıların zaman zaman bazı dış güçler tarafından zararlı olarak işaretlenebilmesi. Microsoft'a göre bu uyarı sistemi, zararlı sitelerin yüzde 94'ünde çalışıyor.

Microsoft, blog gönderisini şu sözlerle tamamlıyor: "Bing takımı olarak zararlı bağlantı algılama ve uyarı yöntemlerimizin, arama motorumuzu internetin en güvenli arama motorlarından biri yaptığından hiç şüphemiz yok."

Tüm Konu: Microsoft'tan "sağlam" çıkış!

Resimlerle: En iyi ücretsiz Bing oyunları!

Kaynak: www.chip.com.tr